ahojte, moj 6,5 mesacny syncek uz druhy den vzdy ked sa napapa na obed tak do hodiny to vyzvracia, papame len zeleninku a zapijame to mlieckom. doteraz sme nikdy nemali problem s jedlom ani s grckanim. mame uz von jeden zubok a tlaci sa dalsi. teplotu nemame.mate prosim podobne skusnenosti ? mohlo by to byt zo zubkou ? dakujem vopred za kazdu radu
dakujem, vyskusame teda cajik.
ak vygrcka len trošku tak je to ok aj my mame taký problem dcerka to začala robiť okolo 9-tého mesiaca a naša dr.povedala že je to len nestravene mliečko ale ak vyvracia toho viac tak by som zašla za dr. alebo jej aspon zavolala ja ked mam nejaký problem a neviem ako nato tak volam dr. 🙂 a to mam už druhe dieta 😝
ahojte, dakujem. no dnes bol treti den a po zeleninovom obede som nedala hned mliecko len asi po hodinke a uz sme negrckali.dakujem 🙂 ak by sa to opakovalo tak radsej zajdem za dr 🙂
@lastovicka01 Ahoj, ako keby som videla mna a mojho maleho. tiez ma 6,5 mesiaca a obcas mi grcka. tak asi za velku lyzicku, mozno menej, ale inak je v poriadku, tak dufam ze to nie je nic vazne, nerobi to vzdy. podla mna to je skor z toho, ze on je dost aktivny a ked sa napapa nevie byt v klude, stale sa snazi nieco robit a potom mu to v tom brusku akosi nevydrzi. nepoznam nikoho kto je tak stary ako moj maly tak to vyuzijem a spytam sa ta co vie ten tvoj ? 🙂 🙂
my sme tiez hyperaktivny,zatial nam ide posuvanie ked sme na brusku len dozadu, a obcas sa nam podari prevratit z bruska na chrbatik.ale uplne najradsje skaceme a to tak ze ho drzim pod ruckami a on skace a hybe nozkami ako taka zabka. gagoceme , ked mame naladu 🙂 a vy ako , ake mate pokroky ? ako sa vola syncek ? a kolko vazite ? 🙂
no moja mala grckala ked zapijala mlieckom a preto zapija ked ma chut a smad a pyta tak cajikom 🙂
zo zubkov sa asi skor hnackuje 😒