Ahojte, chcela by som sa spýtať, či sa niektorá z vás stretla s podobným problémom...Náš skoro 6 mesačný syn mal do 4. mesiaca koliky. Odvtedy je to lepšie, už toľko neplače, ale zle sa vyprázdňuje. Stolicu má niekedy len raz za 3-4 dni, ale veľakrát za deň tlačí v kuse aj 10 minút, dosť silno a v plienke nič. Niekedy aj pred spaním tlačí aj pol hodinu. Zatiaľ len dojčím. Bojím sa príkrmov, keďže už teraz máme takéto problémy. Niektoré mamičky radia viac tekutín...ale mliečka vypije podľa mňa dosť...mali ste tiež takúto nepríjemnú skúsenosť? Ako ste sa s ňou vysporiadali? Pomohlo niečo? Ďakujem 🙂
Diky, skúsim.
trošku oleja na lyžičku spapať.....tiež som to malému dávala, keď sa nevedel vykakať......možno len budete musieť dávať trošku častejšie, neublíži to a zmäkčí stolicu.....ja som mu vždy dala malú čajovú lyžičku a potom to šlo ako po masle :D
Odporúčam bezplienkovú komunikačnú metódu. Spokojne napíš i súkromnú správu, poradím, pomôžem. Ja bezplienkujem tiež s takým starým prckom od narodenia a s kakaním sme nemali problémy. Jemu sa uľaví a tebe tiež 🙂
Pár lyžičiek fenikloveho čajíku, bude prdkat a možno nebude tak veľmi tlačiť, po príkrmoch mu daj zapiť vodičku