Ahojte. Moja malá posledné dva ciká ako keby menej. Pred tým mala zacikanú plienku až až a teraz ju iba má mokrú... pije dosť aj vyše 100ml denne.. je spokojná,neplače,veselá len sa mi zdá že neciká toľko...je to normálne či podľa čoho sa to mení?
A to neni malo tych 100ml???
@renata1405 vždy jej núkam každý deň vypije inak ale nikdy nie pod 100ml ...
A kolko vazi???
@renata1405 8,5kg
no podľa mňa je 100ml málo....kojíš ju či je na UM? dávaš jej už aj príkrmy? ono nie vždy vypije rovnako, ale ak je plienka mokrá viac krát za deń, nerieš......
@mogaa je na UM aj prikrmujeme a aj počas aj po jedle sa pekne napije a aj počas dňa počas hrania jej ponúknem... ona si odpije niekedy viac niekedy naozaj 2-3 glgy a nechce potom. No plienka je mokrá stále len dáko pomenej
A nema nieco z oblickami? Moja ma jednu posunutu nizsie tak musime davat nato pozor ale aj mne sa to zda malo moja vypije 380-400ml med si skusala do caju? Mozno jej bude viac chutit
@renata1405 ďakujem budem sa snažiť ešte viac jej ponúkať😊😊
pokiaľ prosperuje tak nerieš...ono niekedy vyciká menej niekedy viac...ideálne by bolo plienku vždy odvážiť....ak sa ti niečo nebude zdať a bude trvať dlhšie, poraď sa s pediatrom....ale naozaj z 2dní neusúdiš nič, 5-6plienok je počas dňa mokrých? ak ano a dieťa prosperuje, nerieš....
@060106 neviem o tom že by mala nejaký problém,ale zápal alebo niečo to by sa nejak prejavilo nie?? ... dobre budeme sa snažiť piť ešte viac..ďakujem😊
@mogaa áno vždy ju má mokrú aj rastie pekne,papá všetko len neviem či je to tým že má už väčsie plienky tak preto alebo hľadať niekde inde príčinu.
Každú plienku má mokrú keď ju prebaľujem ale vidí sa mi to slabšie..