6 mesačná dcéra je vyhádzaná po celom tele

mssk
4. mar 2012

moja sofinka ktorazacina 6mesiac bola v stredu ockovana dostala teploty potom soplik a kasel .teploty prestali sobotu kaslik a soplik ma a prreto je davam ambobenne ten nezaberal tak stoptusin s ktoreho sa my pravnepodobne strasne vyhadzala po celom telicku mozem jje to niecim natierat?davam je fenistil kvapky ale aj tak je stale nespokojna...☹mile mamicky ak viete tak poradte dakujem🙂)

katrinka8
5. mar 2012

@mssk - ja by som isla k dr. a skusila riesit, ci to nie je neziaduca reakcia na ockovanie... A tie "lieky" od kasla si jej dala sama? Lebo kukam, ze ambrobene je na podporu vykasliavania a stoptusin je proti kaslu, nie? Ved to je protichodne... Ale nemozes cakat, ze liek zaberie po 1 dni, kasel trva aj s liekmi par dni, aj tyzden.

nibiru
5. mar 2012

ambromene mozu aj deti_?ja som ho chcela ked som mala zapal priedusiek a pocas dojcenia sa neodporuca tak mi dali mukoplant ....tiez by som sla lkarke moze to bit reakcia na ockovanie to treba zaznamenat alebo ti nemohla niekde chytit kiahne co pocujem tak su teraz vsade hlavne v skolkach......

mssk
autor
6. mar 2012

dakujem ...o kiahne dajtepokoj🙂)bola som u lekarky bolo s ambrobene osporucila my to lekarka,no nastastie jej to uz zmizlo a sme na antibiotykach bo sa nam to dost shorsilo no dakujem za radu🙂)

31majka12
6. mar 2012

@mssk Ahoj aj my sme mali ten isty problem ..maly sa vyhadzal z kvapiek stoptusin...ale na pohotovosti nam napisali fenistil 3xdenne 5 kvapiek.
A calciovy sirup.
Davkovanie si uz nepamatam.ale je to tam pisane,.a su vhodne uz od narodenia,dostat ich aj bez predpisu