Syn má 5 týždňov,skúšam ho dávať na bruško každý deň aspoň na 3-4 minútky, asi tak2- 3 hodiny po jedle je je kludny, ale keď ho tam dám, strašne sa rozplače, len kope jemné nožičkami, hlavicku pretaca len veľmi málo a zuzle si ruky.. prosím vas aj vy to tak máte? Alebo teda čo by sa malo diať keď je na brušku alebo ako spraviť aby v tej polohe vydržal dlhšie?
My sme na tom rovnako a maly ma 3 mesiace. Akoze kazdym dnom sa to lepsi,ale na tom brusku musi byt aj ked sa rozculuje. V piatok ideme na rehabku,aby nam ukazali cviky.
Len davat pravidelne aby posilnoval svaly
nic s tym nenarobis - proste sme ho tam davali a ked sa zacal jedovat otocili sme ho 🤷♀️ dali sme ho 4-5x za den a kolko vydrzal tolko vydrzal a este sme ho vela nosili na tigrika, tam sa to tiez posiluje
Moj nemal rad byt na brusku a preto tam ani nikdy nebol dlho. Este aj ako 3mesacny som bola rada, ak to bolo dokopy 10-15 minut denne. Vyposiloval sa hlavne v tej polohe tigrika, tak travil dost casu, a este v polohe klokana. Plus sam nieco skusal. Isiel si tak po vlastnej osi, postupne prichadzal na rozne pohyby a ako som ho sledovala, teraz som uz presvedcena, ze davanie na brusko nebolo unho potrebne. V 3.5m sa pretocil z chrbta na brusko sam a az vtedy tam konecne chcel byt a vydrzal.
Niekto je rad.Niekto nie. Najskor kvolo brusku ci unave. Ako obycajne. Moj je rad na bruskh pokym sa nevyprdka a ked chce spat,zacne plakat,ze nechce byt na brusku. Uz ma 3m. Mladsia bola stale na brusku (dismikrobia criev a velmi zle travenie) a spat nechcela nikdy. :D Doslova. A najstarsi zas nemal problem byt na brusku. Rad tak aj sam zaspal. Bol hypotonicky. A aj mu motoricky rozvoj dlhsie trval... a bolo podla mna jedno,ze je na brusku....Overall,nenutila by som dieta byt na brusku,ked vrieska! :D
Treba ho davat, uz kvoli svalom pravidelne, aby ste potom nemuseli cvicit. Niektore deti nechcu byt na brusku, ale to ze sa chvilu pozlostia to nevadi.