5 týždňová dcérka nekakala 5 dní

daniella8
20. dec 2012

Moja 5 týždnova dcerka nekakala už 5 dni plne je dojčena je to normalne predtým mala v každej plienke a teraz nič čo s tým ?

xenicka13
20. dec 2012

je to normalne, vsetko spotrebuje, nema odpad 😀 , syn kakal raz do tyzdna

gabika2206
20. dec 2012

@daniella8 je to uplne normalne ,ked sa nastartuju crievka ,tak v kazdej plienke je nakakane a po case ked je dietatko len dojcene ,nema z coho byt odpad a tym padom ani stolica ...neboj nic.

januliku
21. dec 2012

@daniella8 Je to ok, neboj, pokial ju neboli brusko a nema ho tvrde, nemusis to riesit. Dcerka kakala raz za 7 dni (kazdy utorok rano) az do 6m - do zavedenia prikrmov. Aspon bolo menej roboty a mensia spotreba plienok 😀

giowana17
21. dec 2012

nemusíš sa ničoho báť, moj syn bol tiež kojený do roka a pol, niekedy kakal 3 krát za deň, no bol aj rekord že nekakal 12 dni...išla som s ním k doktorke a tá povedala že u kojených detí je to normálne. Pokiaľ malinkú nebojí bruško, všetko je ok🙂 Doktorka mi povedala že mali dieťa čo nekakalo 21 dní...

ichbinich
21. dec 2012

@daniella8:
Ako pisu ostatne, u plne dojcenych deti je to normalne. Ak ju neboli brusko, vsetko je v pohode.
Moj brat aj moj syn boli taki... Mama si dokonca znacila do kalendara, ze kedy brat kakal 😉 10-14 dni bol normal...
Zato, ked po tych x dnoch sa syn vykakal, tak to bolo vsade... musela som ho rovno osprchovat a vsetko prat 😀
Syn doteraz kaka nepravidelne. V jasliach mi hovoria, dajte pozor, plienka bola preplena, ci nema hnacku... ja im na to, no on dva dni setril, tak preto ste mali co prezliekat 😉 Tak sa iba zasmeju a hotovo 😀

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brumka
21. dec 2012

ahoj je to ok, plne dojcene babo nemusi kakat aj viac ako tyzden, mi sme mali rekord len tyzden ale kamaratky mali aj 2t. treba cvicit a masirovat brusko preventivne aby boli vetriky

angua27
21. dec 2012

je to v poriadku. ak neplače, že by ju bolelo bruško, nemusíš sa znepokojovať. môj syn mal tiež obdobie, keď plne dojčený nekakával 8-10 dní. 😉

evening_star
21. dec 2012

Zaujímavé, u mňa je to práveže naopak - malý je plne kojený a od narodenia kaká 3x za deň... 🙂

danjelca
21. dec 2012

my kakáme raz za 5 dní. A akurát jeden predtým nervoznejší inak v pohode.