Moja 5 týždnova dcerka nekakala už 5 dni plne je dojčena je to normalne predtým mala v každej plienke a teraz nič čo s tým ?
@daniella8 je to uplne normalne ,ked sa nastartuju crievka ,tak v kazdej plienke je nakakane a po case ked je dietatko len dojcene ,nema z coho byt odpad a tym padom ani stolica ...neboj nic.
nemusíš sa ničoho báť, moj syn bol tiež kojený do roka a pol, niekedy kakal 3 krát za deň, no bol aj rekord že nekakal 12 dni...išla som s ním k doktorke a tá povedala že u kojených detí je to normálne. Pokiaľ malinkú nebojí bruško, všetko je ok🙂 Doktorka mi povedala že mali dieťa čo nekakalo 21 dní...
@daniella8:
Ako pisu ostatne, u plne dojcenych deti je to normalne. Ak ju neboli brusko, vsetko je v pohode.
Moj brat aj moj syn boli taki... Mama si dokonca znacila do kalendara, ze kedy brat kakal 😉 10-14 dni bol normal...
Zato, ked po tych x dnoch sa syn vykakal, tak to bolo vsade... musela som ho rovno osprchovat a vsetko prat 😀
Syn doteraz kaka nepravidelne. V jasliach mi hovoria, dajte pozor, plienka bola preplena, ci nema hnacku... ja im na to, no on dva dni setril, tak preto ste mali co prezliekat 😉 Tak sa iba zasmeju a hotovo 😀
ahoj je to ok, plne dojcene babo nemusi kakat aj viac ako tyzden, mi sme mali rekord len tyzden ale kamaratky mali aj 2t. treba cvicit a masirovat brusko preventivne aby boli vetriky
je to v poriadku. ak neplače, že by ju bolelo bruško, nemusíš sa znepokojovať. môj syn mal tiež obdobie, keď plne dojčený nekakával 8-10 dní. 😉
Zaujímavé, u mňa je to práveže naopak - malý je plne kojený a od narodenia kaká 3x za deň... 🙂
my kakáme raz za 5 dní. A akurát jeden predtým nervoznejší inak v pohode.
je to normalne, vsetko spotrebuje, nema odpad 😀 , syn kakal raz do tyzdna