5 ročný syn má už 2 týždne teploty. Je to normálne?

katka741986
16. apr 2016

Pred dvoma týždnami nám začali vysoké teploty 39.5... mali sme ich vkuse 7 dní... doktorka nám dala atb sumamed... potom vymenila za cefzil... po týždni nám teploty klesli na 37,5 až 38... ale stále sú... silný kašel, hrdlo ho bolelo, pred niekolkými dnami začala nádcha... po mojom naliehaní zobrala krv a výter z hrdla všetky výsledky ok len že v hrdle má nejakú bakteriu, pre ktorú mu nechala cefzil... boli sme na rantgen výsledok v norme... no a teraz mu merám teplotu... je tomu už presne dva týždne a zase 38... aj ked mu už ustúpil aj kašel aj nádcha... ja už neviem čo mám robiť... je to normálne že tak dlho to trvá? a stále tá teplota?máte s tým niekto nejakú skúsenosť... už sme zúfalí :/

aadulik2110
16. apr 2016

Velmi ti neporadim, OK to urcite nie je, ale ja mam ten isty problem.... Tyzden teplota nad 39 a uz tyzden mam stale zvysenu do 38. Vraj je teraz nejaky zakerny virus....co sposobuje tie teploty.... Uz som vo svojom okoli pocula viacerych, ze maju taketo podobne problemy....

mnamko
16. apr 2016

Aj mi sme mali toto vo februri a vies co som zistila ze jej zacala rast zadna stolicka uz dospelacka myslela som ze nejaka zabudnta mliecna ale zubar potvrdil trvalu mozno to bolo tym avteraz zas mala teploty a stolicka ide aj na druhej strane

alana1
18. apr 2016

no velmi zle je , ked vam hned na teplotu dr dava atb....a hlavne ked ide o virozu ....

caruzo
18. apr 2016

my se mali chripku(lab.potvrdenu) s presne takymto priebehom..
deti akotak po 16 dnoch ok,ja som po 3 tyzdnoch bola este k.o
kazdopadne,zbystrila by som pokial by mal bolesti hlavy

tobnuf
18. apr 2016

Ja si tiez myslim ze to urcite normalne nie je ale necham tieto lekarky preco beru az po naliehani rodica krv.. to by pri malych detoch automaticke zobrat krv a vytery ci nie je zapal..