Ahojte ludia,ja som tu s prosbou o radu ide o mojho syna 5 rocneho. Casto byva chory anginy zapaleny krk ,teploty uz sme z toho zufali kazdy mesiac pomali. Momentalne ma treti den teploty a krk bolavy neviem co ku dat uz antibiotika nonstop uz sa mi to nepaci a nici ho to aj ked su to antibiitika ale kazi mu to este viacnimunitu. Ak viete o nejakej domacej bylinkovej liecbe ako ho vyliecit aspon momentalne z bolesti hrdla budem Vam velmi vdacna. Dakujem
Ma aj mandle,ale vela co som aj pocula ze je zbytocne mu ich vybrat ze mu to nemusi pomoct a neviem bojim sa ved to jw strasna bolest aby rak trpel :( mo.entalne ma jednu zapalenu neviem co mu nato dat ci zabal studeny alebo co do zajtra aby ho to nebolelo velmi.zajtra uz idem k doktorke
No neviem čo Ti poradia baby, nám vybrať mandle veľmi pomohlo.
A ako sa to robi uspia ho ci? Po operacii to urcite boli
@teez, prosim ta len ho nelutuj, ja ta ako matka uplne chapem, ale kedysi mandle vyberali za ziva, bez umrtvenia, ziadny oblbovak, mala som 4 roky a som ok. Ak ma stale taketo problemy a berie stale ATB to mu imunitu uplne znici. Ja som mala hnisave mandle krcne zo zubu mudrosti, stale som brala ATB a tak som dopadla. Ked som mala 23, dala som si ich von a super. Ale samoska, imunita vdaka ATB znicena. NIekedy ten problem ATB vobec nevyriesia a ta bolest mandli je rovnaka ako po operacii. Dnes mu daju oblbovak a nic si nebude pamatat a deticky sa zotavuju rychlo, za 3 dni ma po bolesti, neboj. Samozrejme vybratie mandli by som konzultovala s dvomi, tromi lekarmi. Tak som postupovala u seba a u dietata by som tak urobila duplom. Teraz trpi ver mi. Tiez je otazne co mu vychadza vo vyteroch, ci to je bakteria a aka, ci mal dobre ATB nasadene, taktiez je dobre koloidne striebro ale treba podrobne vysetrenie. Odkial ste?
vyraz mlieko zo stravy a uvidis..asi je zahlieneny,,,pripadne mozes vyskusat ci nema met zataz na lepok a podobne...skusaj a uvidis...
ahoj aj ja mam takmer 5 rocneho a vkuse ma vydute mandle laryngitidu mavaju obaja takmer kazde 3 tyzdne. mojim pomaha zvlhcovat vzduch kloktat cajovnikom( trvalo kym som ich na to presvedcila kedze velmi smrdi a tiez salviovy vyplach ust
taktiez mu daj urobit vytery a to iste aj najblizsia rodina minimalne vy s manzelom a ti, co su s vami najcastejsie, u nas sa zistil kok co sposoboval hnisave zapaly, najprv som bola prenasacom ja, preliecila som sa bol pokoj a po 3 mesiacoch opat no aj ja aj manzel sme boli ok tak sme poslali deda babu a zistili ze dedo ho ma
Dakujemnza rady baby,teraz idem k lekarke a urcite to budeme riesit uz to je fakt moc aby stale bol chory. Musime ist najpv imunologicke a raktiez tie mandle neviem ako ale asi bude lepsie ich vybrat. Som zufala nestastna ked vidim ako je chorucky :( no dakujem bohu ze to nieje nic vaznejsie,to by som neprezila. :(
Moj muz naval take problemy v puberte.. Nechceli ho kvoli vymeskanym hodinam pustit ani k maturite, bol takmer cely rok s malymi prestavkami chory.. Potom mu vybrali mandle a ma pokoj doteraz.. Najlepsie rozhodne doktor, ale muzovi to pomohlo.. Teraz nebyva chory takmer vobec..
Drzim palce aby Sa malemu polepsilo..
Dakujem Vam babulky 🙂 o dva tyzdne ideme na odbery na imunitu a uvidime co povie doktorka potom. No ale aj ked nechcem tie mandle budu musiet ist von ked su casto zapalene a z toho ma stale anginy asi :(
Kde sa najviac zdržiava? Odpozoruj, či nie je v prievane. Ja som to mávala, nikomu nič nebolo, ja stále to čo Tvoj syn. Až keď som prešla do iného priestoru tak nič, som úplne zdravá.
Alebo madle?