Ahojte baby, idem si po radu. Malý je chory (5r o par dni), a dnes na vecer začal tie hlieny vykasliavat, lebo mu to tam stálo, dr mu dala sirup na vykasliavanie, od kedy som ho teraz o 20.00 uložila na spánok, stále len kasle, budi aj malu, viem mu nejako pomôcť? Mate nejaké skúsenosti? Ešte asi nikdy takto nekaslal žeby sa v noci takto "dusil kaslom". Mate nejakú rýchlu pomoc ?
@tehotna40 tak sú sirupy na potlačenie kašľa. Ale vtedy by sa nemal na noc brat sirup na vykasliavanie resp. produkciu hlienov. Môžu ho dráždiť hlieny čo stekajú na priedušky. Nám ešte dr. dávala na noc dithiaden polovicu tabletky a dosť to pomohlo. Zajtra určite volaj doktorke že v noci to máš hrozne, mala by niečo vymyslieť lebo bez spánku sa ťažko lieči...
stoptussin(alebo distustat,ak mas)+fenistil...majorankovy caj s medom...
Ja v takýchto prípadoch dávam piť, kúsok chleba zjesť. Niekedy proste tá dráždi a nedá sa prestať kašľať
Vecer sa nedavaju lieky na vykasliavanie, presne pre toto
Ved mu daj na noc bud fenistil kvapky alebo dithiaden podla davkovania.Ved to ti mala dr povedat.
@tehotna40. Veľa detičiek je teraz chorých, kašeľ. Nás syn tiež tak kašľal a z kašľu prešiel rovno do angíny 😥.
No ziadna rada by sme mali teraz to iste kaslala mi dcera dve noci daky super odolny virus ide nikdy sme tak nemali, ale ze komplet nespala nic ani ja, nakoniec sirupy, pamycon nic, po tyzdni predsalen antibiotika