Ahojte.Od rána už asi 7x.Napadá má len,že na obed bol šošovicový prívarok a podvečer zjedol 4,5 paradajok v záhrade.Neboli úplne zrelé,skôr oranžové.Jedol aj zelenīú,tú som mu vybrala z úst.Zavolám pediatričke,no máte takúto skúsenosť?Inak včera mu zjavne nič nebolo.
@marianarem Jasne,to by som bola "radšej".Bojím sa otravy solanînom.Je auti a rečou moc nekomunikuje.Večer pri polievaní záhradky jedol tie paradajky.neboli úplne zelené,ale tak ešte by som mu ich ja dobrovoľne nedávala.
Teraz je známa s dieťaťom v nemocnici, kvôli zvracaniu... Dieťa je na infúziách, zrejme viróza. Rozhodne volaj, 7 krát z rána je veľa..hrozí dehydratácia..
@majada35 zavolám.
@marianarem
@majada35 vdaka
moj mal toto ako 3,5r, bola to viroza, skoro sme skoncili v nemocnici. skus nedavat ziadne jedlo zatial, len cierny caj (detsky bezkofeninovy) osladeny glukopurom (alebo obyc cukrom, ak nemas poruke).
@deedol vdaka
@deedol a čo kulisek,čierny čaj nemám zatial
skus, ci znesie. hlavne nedavaj nic jest, ja som urobila tuto chybu a vsetko mi vyvratil. zaludok sa musi upokojit.
@deedol ok,vdaka
taktiež počkaj po zvracani asi hodinu a potom mu pomaly davaj vodu, cez slamku po troske, alebo striekackou, sleduj kolko cika, ked sa ukludni vracanie zacni suchy rozok atd. ja zvyknem dat malej aj cierne uhlie.
@rozovykon vdaka
Hneď nasadiť kulisek ..synovca to zachránilo pred nemocnicou a infuziami
A coca colu po lyžičkách..nám vždy zaberie len to
Aj nam aj pediatricka na zvracanie poradila trosku cocacoly. Moj muz to poznal, jemu to pomohlo vzdy a tak aj dcere sme zvykli trosku dat.
@amy2807 ale vyvracia ho
Ahoj, u nas to boli rotaviry, este sa zotavuje (15 mes). Rehydratuj ako sa da, voda, cierne uhlie vytahuje aj toxiny, cierny caj s glukopurom, dieta, ryzovy odar, ziaden cukor okrem hroznoveho, bez mlieka (ani lacto free) probiotika, mozno teda coca colu ale to neviem, riesili sme babo. Hlavne oddychuj ako sa da a idealne je si nasadit probiotika.
U nas to boli 3 dni zle, boli sme na urgente, navrhli hospitalizaciu a dosli sme az na 2.den - vcera na infekcne tam a poslali nas domov, ze sme to zvladali. Prikladam odporucania co sme dostali.
@aliaray1 Ďakujem
@amy2807 dakujem
@jumama vdaka
@aliaray1 taká malinká,15 mesiačikov.No nech už je fit želám
Ano, dakujeme. Aspon je imunizovana, teda obaja aj s muzom. Ja som to zazrakom nedostala.
3 kriticke dni a potom pride zrazu vyrazne zlepsenie. Ked to porovnam s covidom co sme mali vsetci naraz a to 1.raz v zivote zaciatkom roka (3x ockovani ja aj poslednom trimestri), mala 10-11 mesiacov, toto bolo 2x horsie. A to sme mali velmi skaredy priebeh vsetci vtedy.
Ako je syn s vracanim? Teplotky nema? Pije doat vody? Ako sa citi?
@aliaray1aj ja ďakujem,snáď už bude lepsie
Tak skor mi to pripada na crevnu virozu. Moze to byt aj otrava jedlom, ale zrovna mi to nepripadaju rizikove jedla. Moj to raz mal z morakych plodov.