Ahojte. Mam 5 rocnu dcerku. A uz asi mesiac mame taky problem, ze kazdy treti alebo stvry vecer jej zacnu boliet ocka. Niekedy lave ocko, niekedy prave, alebo obidve naraz. Je pravda ze dost vela pozera pocitac, alebo telku. A este vecer pred spanim zacne zhlboka dychat s ustami a hovori ze tazko sa jej dycha. Neviete mi poradit co to moze byt.? Dakujem za odpovede.
@kristinkajulika Ahoj, prečo s ňou nezájdeš k pediatrovi? Je fakt, že treba obmedziť aktivity, ktoré malej unavujú očká, ale možno by stálo za zváženie aj vyšetrenie u očnej lekárky, pediater Ťa tam môže poslať a aj s tým dýchaním Ti určite poradí. A budeš vedieť, ako ďalej postupovať. 🙂
@kristinkajulika išla by som s tým za pediatrom, aj čo sa týka očiek aj s dýchaním. Určite by som obmedzila pc a pozeranie telky, aby si zbytočne očká nenamáhala.
menej pc,,
a lekár,určite !!!!
@kristinkajulika môže to byť aj migréna, mávajú ju aj deti. Môj syn má 8 rokov a migrénu máva vyše roka. A bolesť tiež lokalizuje za očami. Menšie dieťa ešte bolesť nevie dobre popísať. My sme museli absolvovať vyšetrenie očné, ORL a neurológiu.
@kristinkajulika alergia? na prach, roztoče... ale teda 5 ročnej by som PC a telku výrazne obmedzila nie len kvôli očkám...