Ahojte. Som už zúfalá. Môj syn 5r ma cca 1 az 2 krát do mesiaca herpes väčšinou na brade, vyzerá to teda ako herpes ale netrvá týždeň dva ako zvyknú herpesi. Väčšinou 3-4dni a zmizne nemá ani chrastu ani hi to moc neboli iba keď svrbi. Natieram mu to berie viť. B nebýva vôbec Chóry nikdy nebral antibiotika. Cez prázdniny to nemáva celé letné nemal. Iba keď nastúpi do škôlky môže to byť zo stresu alebo zo žalúdku? Neviem vôbec už. Som z toho nešťastná. On to nijak extra negatívne neberie. Len mňa to trápi plus nemôže ísť do škôlky keď to má na brade alebo puse. Ďakujem za rady
@bale1rinka no neviem ako mu tu krvicku odberu naposledy robil taky cirkus, že mu nevedeli odobrať netekla mu. A výstraja neskutočne.
moze mat oslabenu imunitu, treba sa na spytat doktorky. tak krv mu budu brat cely zivot, nejako to treba aj s doktorkou zvladnut
Na herpesy je okrem B vit a podpory imunity cez lekára vhodný zinok a najnovšie aj lysin. Len neviem, či aj vo forme pre také malé deti. Ale nachádza sa aj v masticke Thermal herpes krém (o.i.).
Môže sa mu to robiť aj zo stresu.
Zvykne byt ešte anemicky
mne vyborne zabera cajovnikovy olej, odkedy som si na posledny napatlala x krat, tak sa mi ani nevratil (tuk tuk).. je to prirodne a dezinfikuje, vyskusaj..
@shades3 a ne štípe? Dnes som mu kúpila vectavir. Ako my nemáme ten problém, že mu nejde zahojít, on ma za 2-3dni za zahojene. Mame problém skôr prečo sa to vracia Každý mesiac. Neviem co je spúšťač. Ja som nikdy nemala herpes môj muž a segra majú od mala ale nie tak často ako môj syn Leo. Nechápem preto keď nieje v škôlke nemá noc ani celé letné prázdniny keď chodí do škôlky ma pomaly stále
Mne velmi pomohol vit. C so sipkami...brala som tri mesiace a herpes sa mi objavi tak raz do roka...predtym kazdy mesiac aj dvakrat,tiez som bola zufala,ale toto pomohlo....teraz ked nahodou citim take to svrbenie ci ako to nazvat,hned potieram kokosovym olejom a ani sa nevyrazi😉
ahoj, riesila som tento problem u mojej malej 3 rocnej. od nastupu do skolky opaovane herpesy aj tri naraz,chuda ani najest sa nenmohla.... brale 2 mesiace vit. B, a teraz jej davam rinimune sirup - ten ma v sebe zinok aj vit.D aodkedy ho davam nemala herpes ani nebola vazne chora...... moja pediatricka mi este poradila pripravky od Dr.Jonas.....su to cisto prirodne extrakty, a vraj vyborne zaberau,ale su financne narocnejsie.....maju inernetovy obchod a ked im napises aky mas problem piradia ti pripravky......ja som zatial nevyskusala
@lucia006 tak neviem, dávať na to mastičky je riešenie na chvíľku, to už ty vieš..
@bale1rinka veru masti ký skrátila hojenie vysusia ale problém neriešia. Kožný povedal ze môžem vyskúšať tablety herpesin 200 po brat 5-6dni povedal. Nemáte snimi skúsenosť?
@zkapitanova1 idem pozrieť ten rinimune sirup ďakujem za radu. Snáď zaberie aj nám. Asi viete ako mi je keď Každý mesiac stým bojujeme. Teraz aspoň si dá natrieť predtým som musela nasilu a držať Rúčky ABy si nezotrel teraz už nereaguje na herpes iba povie ze svrbi.
@lucia006 s herpesami sa mi trápime už asi 3 roky.Chodíme aj k alergologovi,berie mi dcérka imunor už 4.balenie,zyrtec,vit.B,C,D,KO ma stále ukážkový a aj tak sa ich nevieme zbaviť.Od septembra ho mala už asi 10krát a tiež sa jej rýchlo zahojí.Už ani sama neviem čo máme na to davat
@moniikka no práve preto nechcem na ňom skúšať moc veľa pokusov liekov atď. Jedna lekárka povedala ze musí z toho vyrásť. Malemu to neprekáža nijak len mne áno veľmi.. Lieky mi nezoberie. Od zajtra skúšam sirup rinumon a uvidíme keď nezaberie tak ja už neviem, ale tiež sa Tym trápime od septembra. Dávam béčko cko Kids tablety. Skúšali sme imunoglukan od zajtra rinumon a uvidíme.
Ja som herpes na ustach mavala aj 6 krat do roka, a obrovsky a zle sa hojaci. Chora, ze nieco ako lezat v postli s teplotou a antibiotiksmi, raz za cca 7 rokov. Chodila som na infektologiu, pchali do mna isoprinosine roky, hoci nikdy nepomohol ale ze vobec, potom som s tym sekla ... nakoniec som dala par eur za homeo od origos homeopaticky, ze ved je to par euri.. a s oparami seklo.. teraz po 10 rokoch skoro po homeo, mavam 2 krat za rok, uplne inu, malinku a rychlo sa hojacu...
@elizita určite doňho lieky pchať nechcem preto sa tu informujem ci z toho vyrastie alebo ako to mam riešiť. On ma síce dobre hojace.dbes ráno mu ho vyrazilo a už vidno len fliačik boľavé ti asi nemá preto ze sa nesťažuje ani keď mu to chytám a po tie rám. Tak neviem co budeme robiť možno homeopatia možno ďalej len vitamíny.
Ahoj , daj mu 100% kolostrum, behom par dni herpes zmizne a ked ho bude uzivat aspon 2 mesiace preventivne uz sa ani neobjavi. Ak chces napis ss. Treba precistit telo.
treba ísť k imunológovi nech urobia z krvi test či má reaktivovaný vírus a uvidíš potom.