Ahojte, stretli ste sa už s takýmto problémom. Malá, aby nemusela večer spať, zvykla si viac razy vstať a ísť cikať. Vždy si len cvrkla, samozrejme. Teraz sa to však rozšírilo na celý deň. Každú chvíľu ide cikať, vždy len cvrkne. Neštípe ju pritom. O akú poruchu môže ísť? Ďakujem.
No asi by son zaniesla vzorku mocu Dr. Moze ist o zapal, nie vzdy tam musi byt bolest pritomna.. Popripade si kup testovacie pruzky v lekarni.. Vecer to bol asi Len zlozvyk, ale ak je to cely den tak radsej Dr..
nic v zom baby, ale dieta pisa malo, nedobre, dieta pisa vela tiez nedobre, ved je leto pot a vsetko, prostredie teplo...ako dobre zobrat dieta na moc, ale kvoli vsetkemu brat dieta k lekarovi....treba si trosku prestat kazdu hluposticku vsimat a dat na zdravy rozum...
@jeenny .. netreba zabedbat ziadnu pre teba hlupost lebo tym ze malo dieta cika moze byt dehydratovane a na infuzkach by si s dietatom skoncil nechcela a naopak ked vela cika a len cvrka tiez nie je dobre .. moze ist o zapal a ten sa musi liecit a tuez si nemyslim je ze je to hlupost.. pokial sa jedna o zdravie mojho dietata hlupost nie je nic 😉
@jeennyv prave sledovanie vylucovania je predsa zdravy rozum.. Ved ked Sa zanedba zapal mocoveho mechura, tak to moze viest az k zapalom oblicky.. A to - ako dehydratacia nie je sranda.. Kazda mama vie co je malo a co je prilis pri jej dietati.. Moja mala raz cikala prilis casto, ale v malom mnozstve a vdaka testovacim pruzkom som prisla na zapal..
@danuta1414 päť ročnej je radosť oproti ročnej zobrať moc na vyšetrenie! Je to rýchle,bezbolestne,jednoduche a môžeš vylucit zápal močových ciest, ktorý by bol najpravdepodobnejši! Ak sa vylúči treba hľadať inú príčinu, možno cez psychológa!