Ahojte mamičky chcem sa poradiť s vami ohľadom 5 ročnej dcérky..neviem či je to normálne ale pomaly každý mesiac rieisime nejakú zdravotny problém..za tento rok jedine kedy sme.nic nemali bol február a máj inak stále niečo..je pravda že ATb sme nemali trištvrte roka ale buď soplime kasleme alebo hnačky..chodí do škôlky aj teraz do letnej kde sú zas v triede iné deti tak neviem či to má.s tým súvis..že je stále v kolektíve..doktor tvrdí že áno..choroba nám vždy trva Max 2 3 dni aj teraz mala angínu a ATB zabrali v podstate hneď .ale.aj tak neviem či jej mám davat niečo na imunitu..ak áno poraďte čo dávate deťom vy
no, za mna to normalne nie je. ja mam deti 4, najstarsi ma 11 rokov a ATB nemalo ani jedno dieta nikdy. pritom kazde je v inom kolektive, cize do kontaktu s virusmi a bakteriami prichadzaju viac nez dost.
ono to byva bezne ten prvy rok, ked je dieta je v kolektive prvy krat, ale 5 rocna by uz imunitu vybudovanu mat mala.
takze suhlasim s
@lorin29 ze asi by trebalo sa zamerat na imunitu dietata
Tak ona chodila teraz druhý rok ale ten prvý rok bola skoro stále doma keďže vkuse nejaké opatrenia boli v škole alebo karanténa.. takže viac nebola ako bola
zacni si vsimat po akom jedle sa jej to stava, pytaj sa na imunoalergologoiu. Nasad jej kvalitne probiotika.
Aj moja je tak, každý mesiac chorá, ale väčšinou sopel, ako jej dávam imunoglukan sirup, tak horúčky nemáva a prejde ju rýchlejšie choroba, dávam jej aj probiotika. Ale to súvisí u nás s tým, že chodia deti choré do škôlky so zelenými soplami, zahliené s kaslom
@laura164 ja jej nedávam nič..ale asi začnem tiež ten imunoglukan
Napíšte mi ss 🙂
Ja by som s nou išla na imunoalergologiu🙂