5 ročná dcéra má výtok

vabeda
21. feb 2013

Moja 5 ročná dcéra mala na nohavickách výtok.Asi týždeň jej dávam celaskon .Možno to znie hlúpo,ale mohlo ten výtok spôsobiť nadmerné užívanie vitamínu C,že by ho telo vylúčilo týmto spôsobom?

loxa
21. feb 2013

Moja znama bola s 6rocnou dcerkou s výtokom normalne u detskej gyndy, brala jej kultiváciu , mala mykozu, pravdepodobne z plaviek..ale ona mala aj svrbenie...Pravdupovidiac, nemyslim si inak ze by sa C-cko vylucovalo tymto sposobom...nema preco..

blavacka
21. feb 2013

@vabeda ahoj, moja mala mala ako 1 rocna vytok nic ju nesvrbelo, hovorila som s detskym gynekologom, ten mi povedal, ze aj male dievcatka reaguju napr. pri chorobe a pod. vytokom, ze je to v poriadku. Ak davas malej celaskon, nie je nahodou nachladnuta alebo nieco podobne? Povedal mi, ze pokial by vytok pretrvaval aj po vylieceni, alebo ju zacalo nieco svrbiet, nech ju potom objednam na vysetrenie.

katka1981
21. feb 2013

Urcite nie. Vytok je bezny aj ked moze zaskocit. Staci ze sa zle utrie, zanesie si z konecnika bakterie (e-coli ale hlavne kvasinky). Davaj jej repik a keby sa to nezlepsilo tak jej detska urobi vyter. Ale aj detsky gynekolog by ti radil repik, je najucinnejsi. V kultivacii sa mozu objavit aj nejake bakterie, presn eti nepoviem zabudla som, ale to byva v pripade, ze ma alebo mala anginu. Pokial nebola nijak chora, tak to byvaju najcastejsie bakterie z konecnika. Cize repik. Davaju sa aj antimykoticke masti, ale co ja mam skusenost repik je ovela lepsi. U nas imazol po niekolkych dnoch zacervenanie este zhorsil, odvtedy davam len a len repik. A najnovsie by som este dala po repiku kokosovy olej.

vabeda
autor
22. feb 2013

@blavacka je momentálne chorá,má úplne huste zelené soplíky

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vabeda
autor
22. feb 2013

@reikina ďakujem,ale dnes sme boli u pediatričky a poslala nás k detskej gynekologicke,dcéra tým že má soplíky si infekciu zrejme zaniesla sama rukami,predpísala jej masť a o 2 týždne na kontrolu