5-ročná dcéra má už vyše týždňa nádchu

19. dec 2022

Dobrý večer, 5 rocna dcéra ma už vyše týždňa nádchu na začiatku zelene sople brala pamycon nepomohol, dali jej uniflox …už berie týždeň zatiaľ nepomáha, brala aj zinnat…sinupret, solmucol na kasel …a stále sú tak tie hlieny …bol jej robený výter bola tam noraxella….neviem viete mi poradiť či ako tu nádchu zastaviť ? Sú to husté hlieny…Vincentka a panaviral berieme ….brali sme aj rinogerminu

renatka100
19. dec 2022

Nam pomohol len solux a preplach konvickou toto su fakt cudne chorovy ziadne lieky nezaberaju

autor
19. dec 2022

@renatka100 pôjdem ju zajtra kúpiť …to mávajú bežne v lekárni ? Objednala by som cez internet alebo potrebujem to ASAP

alex666
19. dec 2022

Nam na nadchu vzdy pomoze Trifed sirup. Je na predpis a nemoze sa uzivat velmi dlho, no po 4dnoch su sople prec.

autor
19. dec 2022

@alex666 je výpadok chcela nám ho predpísať

ivana11155
19. dec 2022

Autorka: a po dobrati ATB jej robili aj kontrolný výter? Moraxella je taka hnusoba, ktorá je dosť rezistentna voči bežným ATB. Môže byť že ani nezmizla po dobrati liekov. Tie vyplachy nosa ti dobre poradili.

lenka93542
19. dec 2022

My bojujeme s moraxelu od kedy chodíme do skolky (kolektívna pliaga).
Ak ju lapneme ...a ideme sami od seba na vyter do labaku ... lebo sme sústavne chorý už rok..tak nám dáva atb lebo mu nič na to nezaberá... počas 3 týždňov mal 2 atb ..na týždeň... ah čiže mi normálne mávame s moraxelu 2-3 týždne sople...pomôže naparovat ... mozno sinupret ... teply obklad na tie dutiny ... teply kúpeľ..aby sa tie sople zriedili...
Ja môžem so svojej skúsenosti povedať...ze nič horšie som nemala.... to sa nedá dosmrkat...

autor
19. dec 2022

@ivana11155 nerobili, už je doktorka zo mna nervózna lebo mi už nevie čo ma dať …skúsim tu konvicku zajtra niekde kúpiť

autor
19. dec 2022

@lenka93542 my presne to iste… ja normálne nechápem odkiaľ sa tie hlieny berú

autor
19. dec 2022

@renatka100 ďakujem

renatka100
20. dec 2022

Drzim palce

simona92101
22. dec 2022

11t dcerka to mala teraz,starsia doniesla Moraxelu zo skolky,2 tyzdne sme sa s tym trapili, sinupret na riedenie hlienov + physiomer na cistenie nosa.dala nam este na vytieranie nosa taku zarabanu modru vodicku(mentolove) a samozrejme ATB ktore jej uplne rozbili travenie,cize zase tyzden sa trapime s hnackami..