Ahojte
Dcera 5r mi dnes cely den horuckuje od 38 do 38,7
Po nurofene podanom poobede okolo 17:00 horucka ustupila ale nedavno zaspala a namerala som jej 37,5
uprimne bojim sa zaspat keby jej horucka stupla nech som v strehu,moze este stupnut teplota?mam byt radsej hore a dat pozor? Dakujem
Ja tomu nerozumiem...Preco vsetci na horucky davate sirupceky ala nurofen a podobne...Ak ma niekto horucky a chces aby mu nevystrelovala do vysky tak sa davaju cipky do zadku...Najrychlejsie zaposobia a najdlhsie vydrzia udrzat nizku teplotu a nie je to ziadny nurofen a nic podobne ale panadol
@viera zial moja cipky este jeden cas nesmie nakolko mala vyvrateny konecnik
nespat celu noc nic nevyriesi. Rano budes jako prejdeta buldozerom.
37,5 je zatial "ok". chod spat, a nastav si pod vankus budik tak o 2 hodky. Skontrolujes. Ak by vyrazilo zatial vyssie, podas liek a uvidis. Zase si mozes nastavit budika o hodinku, dve. a tak.
Idealne, ak sa ti da, spi v tej istej miestnosti ako dieta, ak by sa budilo same, ci mrvilo alebo cokolvek, aj to vie cloveka zobudit a skontrolujes co sa deje.
@elanor ano spi pri mne,tak si dam budik a budem sledovat
drzte sa. a trosku prizmur oci, aspon trosku si skus v ramci moznosti oddychnut.
@elanor dakujem velmi pekne🙏🏻
Aha...Ok.
Urcite v tu prvu noc by som kontrolovala, 37,5 je zatial ok, nemusis nic davat, nech je lahsie zakryta. Ja som si vzdy nastavila budik tak o 2 hodky, ak od 17ej nevystupila teplota nad 38, tak by to ezte 2 hodky mohlo vydrzat. Ak aj o 2 hodiny to bude podobne, skus 3 hodky pospat. Pripadne ak muz moze skontrolivat rano o siestej, mozes potom dospat. Odmeraj pre istotu, nez si lahnes.
@majka99999 ja uz nerozumiem
tomu co je vo vzduchu uz 2 mesiace kazdy druhy tyzden teplota kasel sopel na 2-3 dni a potom to utne..vysledky ma vsetko okej a toto sa deje..Porazi ma... za 5r mala teploty len 2x aj to po ockovani..imunitu mala ako slon
Cipok pre 5 rocne dieta je už dosť nepríjemný.
Autorka teraz je roho veľa. Aj moje deti sú choré. Spíme pri nich. , tak ich sledujeme .
Nestras, pred 3 tyzdnami doniesol starsi nejaku pliagu a nakazil ma, este dokasiavam, ale hrdlo ma snad 2 tyzdne bolelo plus, cely vikend som bola odpalena. Teraz uz cakam na prazdniny, snad nic nechytia. V skole toho bolo vela, aj nejake prve a posledne hodiny odpadli. Mozno tam nejaky kovid recyklujete v skolke, ja som mala presne priznaky ako pred 2,5 rokmi s kovidom. Spi pri nej, tak sa najlepsie kontroluje, moji spia tiez vtedy so mnou a to uz maju 10 a 12.
@majka99999 no ja podobne,najprv som chytila crevnu virozu od dcery a ked uz som bola 2 dni ok, tak od syna nejaky chrchlak s teplotami, nechutenstvom,,stale niesom ok, myslim, ze ma drapol nejaky agresivny covid, stale ma drazdi na kasel, zle sa mi dycha... Ja jedina v domacnosti som chytila obe virozy
Dieta obliect do letneho pyzama, paralen (ak moze) a spat pri otvorenej vetracke.
Preco mas take silne obavy? Ma vazny zdravotny problem?
Nedavno som tu dala rovnaku otazku, poradili mi kazdu hodinu budika a nechat spat dieta pri sebe a bolo to asi to najlepsie...my sme sa prestriedali s muzom, dve hodiny spal on, potom zasa ja...