Ahojte maminy....potrebujem radu...moj simon si uz dlhsie skrabe ocka...v poslednom case aj nostek....vytery ma v poriadku...na ocnom ani krcnom nezistili nic...vraj je uplne v poriadku....boli sme aj na alergo a tam mi povedali akurat ze taketo male deti sa netestuju....su dni kedy je to fajn ale nikedy si ocka doslova poskriabe.....skusit inu dr?
@nika1987 Ahoj, no ja mam ten istý problém. Tiež mam 5. mesačného synčeka s stále si šúcha očka, hlavne vtedy ked chce spinkať ale aj ked nie je unavený. Nemyslím si že ma alergiu, lebo ked ho zabávam tak si "zabúda" šuchat očka. Tak neviem. Ak na niečo prídeš tak daj vedieť, nech sa poučíme aj my 🙂
ahojte aj ja sa pridavam moj drobec si tiez sucha ocka pred spanim a aj pred zobudenim
ahoj mamina ja mam dceru ma 5 mesiackov a mam taky isty problem mne ocna predpisala ocne kvapky volaju sa kromolyn sodny a ako to davam dcerke tak si menej sucha ocka a mozno ze to je aj ze im pojdu zubky no neviem vyskusaj kvapky a mozno ze ti tiez pomozu
súhlasím s s xlucia,ale musím bohužiaľ povedať,že my sme mali ten istý problém aj ja som si myslela,že je to od únavy alebo,že mu fúkal trochu vetrík do očí,no dnes máme 1,5 roka a bohužiaľ bola to alergia,keďže sme to neriešili vtedy tak nám to prešlo do kožnej formy:(Berieme Zodak a v utorok ideme k očnej pre kvapky,keďže tie detská lekárka vypísať nesmie.Ja zo skúsenosti odporúčam choďte s tým k lekárovi a spýtajte sa radšej hneď🙂Ja dúfam,že z toho vyrastie🙂🙂🙂
nemyslim ze by to bola alergia... skor by to bolo vo forme bud vodnateho vytoku z nosteka alebo ekzemu takeho prchaveho po tele... pripadne nasmu sa este tak scervenali licka a tak boli uplne draplave.... drsne...
neviem ci pomoze skusit inu dr. asi myslim alergologicku lebo testy sa tak malemu dietatu nerobia a najma nie ak tam nie su ziadne alergicke priznaky ....
nas ma tri roky ma z krvi dokazanu alergiu ale kozne testy robia az po tretom roku skor nie.... predtym testuju len ak je podozrenie na alegriu BKM ci laktozu a pod... ale to sa prejavuje uplne inak...
ja by som skor maleho sa snazila zaujat a zmenila jeho stereotypy ak sa skriabe tak mu dat tie babetkovske rukavicky alebo do ruky hracku