5 mesačný syn má kolísavú teplotu. Mám ho pozorovať?

klaudia1985
7. feb 2011

Ahojte mamicky..Prosim vas poradte mi.Moj filipko ma 5 mesiacov a vcera mal cely den taku trocha zvisenu teplotku na 37.8 a vecer o pol osmej mu stupla na 38.6 tak sme na noc podali nurofenik sirupcek po hodinke mu klesla na 37.5. pekne zahajal a rano o piatej sa zobudil tak dostal cajik a zasa mal teplotku 38.8 tak sme znova podali nurofenik,,a teraz o deviatej mal len 36.5,,ale nechcel ani velmi mliecko papat..Nema ani kasel,ani sopliky,nic zvlastne som na nom nezpozorovala,,ma aj dobru naladu vidiet ze ho nic neboli.Nechcela som sa hned hnat k lekarke tak este dnes pockam ako bude a zajtra rano ju navstivim.Myslite ze ho mam radsej este dnes pozorovat? Ani sa mi nezda ze by to mal zo zubkou,nema ani dasienka naliate.Poradte co to tak asi moze byt..Dakujem za rady..Pekny slnecny dnicek vam prajem.Aspon u nas je slnecno asi 10 stupnou a mrzi ma ze ani von nejdeme☹

pink_lady
7. feb 2011

kolisava teplota nie je, ak po podani nurofenu ustupi, na to sa liek podava, a ak po odozneni ucinku znova vystupi, tiez to je normal...ucinok pretrvava cca 8 hodin 😉 takze, pokial nie je placlivy, nema sopliky, kaslik, pockaj par dni, moze to byt aj zo zubkov, nemusi mat naliate dasienka, ked sa zubky oddeluju od kosti, vtedy nemusia byt naliate, a to je to najbolestivejsie pre deti, to oddelovanie