5 mesačný syn kašle, je zachrípnutý, má sopeľ a slintá

luci132
7. mar 2022

Ahojte, moj maly ma o,tyzden 5 mesiacov a mal bronchitidu 2 týždne dozadu pustili nas z nemocnice s tým že este kašle ..mali sme sirup na kašel uz to bolo lepsie a teraz posledne dva dni je to strašne , mal zvýšenú teplotu včera večer 37,5.. kašle, je zachrypnuty podla mna ho aj boli hrdlo lebo kašle celkom sucho a vzdy začne plakať potom ...ma sopliky a strašne slinta a vsetko v puse a je nervny stale ..ja som tiez akási nachladnuta sopeľ a hrdlo ..myslite ze to ma odo mna alebo zúbky ? Co by mu pomohlo..poraďte prosim..

xiaomi_
7. mar 2022

nejdu mu zuby ? ty si urob antigen, pre istotu by som ho urobila aj malemu

luci132
autor
7. mar 2022

@xiaomi_ Vsak práveže som si robila v piatok večer a nic ..malému robili minulý tyzden v nemocnici aj PCR a negatívny. .

andrea_prestastna
7. mar 2022

@luci132 zuby ,,netrap ho antigenom

ls85
7. mar 2022

@luci132 pri zubkoch moze byt mierne zvysena teplota, slintanie, nepokoj, zly spanok.. ak este kasle doporucujem inhalovat Vincentku a neskor kyselinu hyalurónovú. Doporucujem inhalator od znacky Omron, nie ten pre deti, je slaby, silnejsi model. Ked ma soplik a pripadne upchaty nostek, mozno aj menej papa nam pomohli Fenistil - kvapky. Pri spani mu trosku zvys matrac, aby mu soplik nestekal na priedusky a nedostal tak dalsi zapal. Urcite sopliky odsavaj cez vysavac, pred jedlom, spanim… u babätiek taketo nachladnutie trva dlhsie, kym kompletne odznie. Drzim palce a prajem skore uzdravenie!