ahojte, synček ma rok aj 5 mesiacov, spapal domáce vanilkové rožky, boli tam orechy aj kakao, a teraz je vyhadzaný na líciach, je to alergia z toho kakaa alebo orechov? môžem mu dať fenistil kvapky? aké máte skúsenosti s týmto problémom?
joj,čítala som ,že 5 mesiacov....
starší braček sa mi priznal,že zobral zo špajky a dal mu do rúčky, a ten mladší synček zje všetko
@ivanameskova1 môže byť z orechov, z kakaa a aj z hocičoho iného, to sa nedá takto zhodnotiť. Fenistil mu daj.
mame fenistil kvapky do čaju, tie?
@janinah 1 rok aj 5 mesiacov
ano, fenistil kvapky v oranzovej krabicke...nakvapkat na lyzicku do trosky caju a potom zapit so samotnym cajom
a cokoladu uz mal? ak ano a nemal ziadne vyrazky, tak to nebude z kakaa. orechy su alergen takisto.
čokoládu kdeže, to sa mi zdá ešte skoro na čokoládu, ako dávam si pozor na sladkosti aj med, orechy pre malého, ale teraz sa mi nepodarilo ustriehnuť, keď starší synček 4r. papal koláčik a stihol dať tomu mladšiemu rok aj 5m., lebo viem, že to sú alergény, a nikdy sa mi do teraz ani jeden nevyhádzal ani nič podobné, tak som sa s tým ešte nestretla
@ivanameskova1 tak to musis otestovat po jednom..
jasne môže to byť oboje a ani jedno. najlepšie zistíš, ak mu to skúsiš dať postupne
To ako sa k nim dostal😲
áno,fenistil daj