ahojte, chlapcek, 5 mesiacov, ma uz druhy den teplotu, teraz 39.5, hoci mu davam sirup od teploty, klesne vzdy len na chvilu :( nechce sa ani kojit, vodu mu horkotazko davam po lyzickach, ale aj to vacsinu povypluva. dnes s nim pojdem k doktorke, ale zaskocilo ma ked som si vsimla ze robi ako rybka, naprazdno otvara a zatvara ustocka... neviete preco?! vyzera to trosku strasidelne ...
no smad napadol aj mna, ale vseobecne neznasa pit vodu a teraz ju tiez pluje von len co nalejem do ust ... prehltne len ak mu zaklonim hlavku a ani kojit sa nechce :( aj ked to je pri teplote asi normalne ...
@katkanova myslim, ze to nema nic spolocne s hladom, alebo smadom, moja dcerka to robila, a teraz aj moj syn, uz asi 3 tyzdne ... takze zhruba v tom istom veku. neviem, co to znamena, zda sa mi to skor ako hra, alebo napodobnovanie. s chorobou, ano ani teplotou to urcite nesuvisi. ta horucka je vsak dost vysoka, urcite chod k lekarke.
aj moja dcera vypluva vodu, tiez ma 5 mes.,no jedine asi skusaj kojit co najcastejsie, aj ked nechce.
ahoj, podla mna od hladu alebo od smadu otvara tie ustocka.