5 mesačný má teplotu, otvára a zatvára ústočka

katkanova
23. nov 2011

ahojte, chlapcek, 5 mesiacov, ma uz druhy den teplotu, teraz 39.5, hoci mu davam sirup od teploty, klesne vzdy len na chvilu :( nechce sa ani kojit, vodu mu horkotazko davam po lyzickach, ale aj to vacsinu povypluva. dnes s nim pojdem k doktorke, ale zaskocilo ma ked som si vsimla ze robi ako rybka, naprazdno otvara a zatvara ustocka... neviete preco?! vyzera to trosku strasidelne ...

libertine
23. nov 2011

ahoj, podla mna od hladu alebo od smadu otvara tie ustocka.

katkanova
autor
23. nov 2011

no smad napadol aj mna, ale vseobecne neznasa pit vodu a teraz ju tiez pluje von len co nalejem do ust ... prehltne len ak mu zaklonim hlavku a ani kojit sa nechce :( aj ked to je pri teplote asi normalne ...

seva
23. nov 2011

@katkanova myslim, ze to nema nic spolocne s hladom, alebo smadom, moja dcerka to robila, a teraz aj moj syn, uz asi 3 tyzdne ... takze zhruba v tom istom veku. neviem, co to znamena, zda sa mi to skor ako hra, alebo napodobnovanie. s chorobou, ano ani teplotou to urcite nesuvisi. ta horucka je vsak dost vysoka, urcite chod k lekarke.

libertine
23. nov 2011

aj moja dcera vypluva vodu, tiez ma 5 mes.,no jedine asi skusaj kojit co najcastejsie, aj ked nechce.