5 mesačný grcká po papaní. Môže to byť zúbkami?

randrea
27. feb 2012

ahojte maminky, mali ste aj vy niedo podobne? Nas maly 5mesacny syn zacal pred par dnami tak viac vracat a teraz aj grckat po papani - kojim ho. Moze to nejako suvisiet s tym, ze sme mu objavili zacinajuce sa prerezevanie zubkov? Ma aj zvysenu teplotu, to viem, ze je normalne. Skor ma zaujima to grckanie a vracanie, ci to moze byt tym. dakujem

lukajdik
27. feb 2012

@randrea ahoj, no ja si myslim ze prerezavanie zubkov nema byt preco spojene s grckanim,radsej chod k doktorke nech ho vysetri

mb
27. feb 2012

@randrea ahoj no moj syn je uz skolak,ale on mal problem,ze vzdy po jedeni grckal.Lekara mi vysvetlila,ze deti do jedneho roku nemaju uzatvoreny reflux a preto sa im to stava.Ono to prejde ziadne strachy. 😉

koniarova
27. feb 2012

@randrea Odkiaľ máš, že zvýšená teplota je normálna? Ja by som najskôr riešila tú teplotu. Podľa mňa to zúbkami nie je.

martina00707
27. feb 2012

@randrea ta teplota moze byt zo zubkov a to grckanie radsej zavolaj doktorke a informuj sa...

deniskateniska
27. feb 2012

@koniarova myslela ze pri zubkoch je teplotka normalna - co je pravda....
@randrea zavolat doktorke... sice ked je kojeny - nas maly grckal od narodenia ale tak jedno s druhym moze suvisiet.. este teraz ked je vela bacilov.. ale neboj len zavolaj doky co ti na to povie a uvidis 😉 drzim palce..

helsinka
28. feb 2012

moja začala vracať po jedle, keď sa začala pretáčať na bruško a kadejako vrtieť a krčiť . . proste sa napla a už to išlo . . . aj doktorka mi to potvrdila . . .ale s tou teplotou by som asi išla k lekárke . . .

lubina
28. feb 2012

Ked sa detickom rezu zubky, tak mozu mat zvysenu teplotu a dokonca aj hnacku, ale o grckani som nepocula. Asi by som zavolala k Dr. radsej