Ahojte,moju 5 mesačnú dcérku stále zapeka sme na UM papáme Sunar. Mliečko už meniť nechcem, probiotiká nepomáhajú. Už som zúfalá aj keď kaká samá tak raz za dva dni aj to len jednu malú bobku,keď jej pomáham s rektalnou tyčinkou tak veľmi plačka predpokladám že preto lebo ju boli ritka. Ako jej mám pomôcť ?
Nám pomohlo infant dophilus plus voda...
preco nexces zmenit mlieko?
moja kadila pri UM raz za 4 dni, sama.. od zavedenia tekutin a prikrmov uz je to aj 2-3x denne 😊
Buď by som zmenila mliečko. Napr. HiPP obsahuje pro aj prebiotika, mohol by pomôcť. Alebo prikrmy so slivkami. Ja som mojej, napríklad, vždy zarobila mlieko namiesto do vody, do harmancekoveho čaju. A pomohlo. Zakaždým.
skus jej dat cipok. masirovat brusko a dat napit sem tam teplej vody. pripadne trochu acidka a slivkovu stavu hipp. ked je na umelom mlieku a ma 5mesiacov tak to uz sa moze
@zazvorka87 som tiež myslela, že nejaký recept 🤣🤣🤣
@poopsie tak toto mi nenapadlo ani, ale teraz sa dobre smejem 😂
pit vodu a caj..robit riedsie mlieko?
@ivangeline a to ako že jej mám dať o jednú odmerku menej ?
@zazvorka87
@poopsie
@babovka2321
🤣🤣🤣 Jejda nenapadlo ma rýchlo nadpis tak „ zapečené bábätko " 😂😂
Zápchu z detí môže spôsobiť aj Vigantol. Skus vynechať na par dni, ak užíva. Poprípade vymeniť Vigantol za Devit kvapky...
nikdy som to neskusala... ale viac krat to com citala. Mozno len pol odmerky. Skuste. Zas aby jej to aj chutilo
;)
Prečo trváš na Sunare? Staršieho zo sunaru tiež zapekalo, v 8 m sme.presli na DM bio mliečka a bolo dobre. Menší je teraz na Nutrilone a tiež dobre.
@ivangeline ďakujem za radu 👍 pomohlo to 😊
niet zac..som rada,ze moje skoro denne cekovanie modreho konika ma aj zmysel a mohla som pomoct
:D
zmenit mlieko?