Ahojte mojej 5mes.dcérke sa potia nožičky,niekedy ich má suché no niekedy jej musím meniť ponožtičky lebo su vlhke..nieje naobliekana takže neviem prečo...dakujem
Potenie telo pouziva ochranu, pomocou neho z tela vylucuje tzv toxicke latky, takze nie je vzdy vhodne poteniu zabranovat :(, pretoze potom sa tie "zle"latky v zacnu hromadit v tele.
@katka416 Tak zase tym, ze telo sa snazi zbavit nadbytku odpadovych latok, tak sa teoreticky v tele moze nieco diat. Ked budes u doktora mozes sa o tom zmienit a mozes pripadne poziadat o krvny obraz. Rozhodne by som sa vsak potenie nesnazila potlacit ;)
@maribell moja má dva roky a tiež to tak má, že aj holé nohy máva mokré...z tvojej skúsenosti to prešlo? vôbec sa nepotí celá, len chodidlá...krvný obraz mala vyšetrovaný pravidelne kvôli anémii, ale je v poriadku..
@nikusssik aj u nas iba chodila .. starsi syn ma 2 a pol roka a uz sa mu nohy nepotia .. ani som nezaznamenala kedy to prestalo .. iba viem ze mladsiemu (7m) sa este potia ..
Potenie telo pouziva ochranu, pomocou neho z tela vylucuje tzv toxicke latky, takze nie je vzdy vhodne poteniu zabranovat :(, pretoze potom sa tie "zle"latky v zacnu hromadit v tele.