Ahojte, moje baby sa jedného dňa vysypala na chrbátiku,hrudníku aj hlavičke? Zavádzam postupne príkrmy. A použila som 1x Hipp sprchový gél. Pediatrička predpísala Fenistil kvapky, že je to reakcia na potraviny a za tri dni by to malo zmiznúť.
Máte prosím skúsenosti s alergickými reakciami na potraviny alebo kozmetiku u malých detí? Ďakujem
ja som zatial vysadila viacmenej vsetko a zacala som akoby odznova co sa tyka jedla,davam zatial len mrkvu a dnes skusim zemiakove pyre,zacala jest aj ovocie ako jablcka a hrusky tak neviem,zo zaciatku bolo vsetko ok a raz som dala marhulovo-hruskovu stavu od Hipp ma makksiu stolicu,ci to bolo tym,ze to bolo kyslejsie...no proste uz len sledovat na co ako reaguje
@slavka1811 nemusi mat alergiu. Moje deti boli pri prvych prikrmoch vyhadzane stale. Marhule su silny alergen.
no ved uvidime, dufam,ze to bude len nejaka mini reakcia a nebudu nas trapit ziadne alergie ani v buducnosti...na marhule si dam pozor
ahojko neboj, nestresuj, kedze zavadzas nove prikrmi je to prirodzene. treba to odsledovat ja mam silneho alergiga 1,5r. na korenovu zeleninu, ryzu mlieko a vsetko ovocie (okrem hrusky)... a vyhadzeme sa tak ze ak to presvihneme tak skoncime v nemocnici. ak to s fenistilom prejde je to ok. vacsinou tieto alergie prechadzaju do par hodin ak je to z jednej davky jedla. ked zistis na co je alergicka vyvarusej sa podavaniu tejto alergickej potraviny a hotovo. drzim palceky nech hlavne cim skor viete na com ste
dakujem dievcata, sa mi zda,ze Fenistil zabera.Este jej ho dam dnes na noc a uvidim do rana.
@slavka1811 ahoj, moj syn takto reaguje na skoricu. Prvy krat pred rokom ako 9 mesacny ked som si dala varene vino 1dcl a cez materske mliecko sa k nemu dostala. Kojim ho stale a tento rok mal opat z vareneho vina vyrasky. Tiez takto reaguje ked spapa pomaranc, takze ten mu nedavam papat. Dalej sa vyhadzal ked som ja uzivala atb. Aj napriek tomu ze boli odkonzultovane s pediatrickou a mali byt bezpecne maly sa na 8 den mojho uzivania komplet vyhadzal s hnusnymi krvavymi vyraskami :( My sme boli s malym aj na krvnych testoch na alergie ked mal 1 rok lenze tie boli iba orientecne. Zvyknu byt v malom veku falosne negativne. Testy sa robia az od 3 rokov myslim. Doteraz riesime taketo situacie s Fenistil alebo Zyrtec kvapkami a vsetko ok..do 3 dni je v poriadku. Inak HIPP pouziva od novorodenca a som s nim max spokojna.