Ahojte, chcela som radu.možno niekto niečo podobné zažíva. Syn 1 a pol rocny má už 5ty deň horucky vyše 38, po paralene to trochu klesne občas ma potom len 37 ale po par hod to opäť vystúpi na 38. Nemá žiaden priznak virozy, moc,vytery,crp opakovane du negat. Stolicu ešte nemáme výsledky. Minulý týždeň mal zapalené ocko to mu však po unifloxe rýchlo prešlo. Chcem s nim ísť ešte na odber krvi. Nemáte skúsenosť z čoho to môže byť? Myslela som aj na zuby, ale toľko dní horucky?
urcite zajtra ist pichnut crp
Vyzerá to na 6 chorobu. Ešte ju neprekonal? Ak to bude to, tak sleduj, či nemá na tele vysyp (chrbát a brucho obvykle začína)
@nahodnemeno písala, ze crp je opakovane negatívne.
Už by som si aj vydýchla ak by sa vysypal, lebo len blbé myšlienky mi behajú hlavou
@pataja ahoj, náš má 1 rok a 9 mesiacov a 3 týždne dozadu sme mali toto isté a horúčky dokonca až 40 a po nurofene klesli na max. 38. Už som z toho bola zúfalá, štvrtý deň som už s ním chcela ísť na oddelenie lebo teplota 40,6 a nie a nie zraziť. Na piaty deň do poobedia ešte 38,5 - 39 a potom už nič. Vraj je zase nejaký teplotový vírus vo vzduchu a toto teplo tomu tiež neprispieva a deti sa prehrievaju.
@lilly2303 nemali ste žiaden iný priznak? Len tie horucky? A nevyspal sa potom? Ja už sa fakt bojím...keď čítam čoho je priznak horucka bez iných príznakov tak ma chytá panika. Už 6ty deň horuckuje. Vytery aj moc ok, stolica ešte nemáme výsledky, krvný obraz sa ma brat o 2 dní ak by stále boli horucky bez vysevu
@pataja 6tu chorobu uz mal? 🤔