Ja uz fakt neviem, co dat synovi..... Ma 3r.
Prvy tyzden intenzivny zlty hlien...
Druhy tyzden na pamycone - hned zabral, sekref bol priesvitny....
Treti tyzden zadny hlien- co este ostalo ako keby, smrkame rano iba husty zlgy hlien.... A kasel zo zatekania...
Stvrty tyzden nasadila som opat sinupret aby vysiel vsetko a mam povig ako keby sa tvorili nove sopliky kedze rano mal UPCHATY NOS..... Tak smrkal a smrkal kym vysiel husty zlty hlien......
Ja uz fakt neviem, co mu dat. V zufalstve som mu dala feniatil kvapky tefaz a vibrovil kvapky do nosa. Tie som este nedala....
Mam robit preplach striekackou? Inhalovat alebo co este? 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩
Môžete skúsiť striekať mu morskú vodu do nosa, niekoľkokrát do dňa, nech sa mu to prečistí. Ja mam z dr maxa napriklad.. natlakovaná nádoba , pomôže prebiť
Ja by som uz nasadila normalne atb, ja by som uz na to nemala trpezlivost a myslim ze dlhodobe nadchy, narobia viac skody ako uzitku, ked sa opakuju
Nam zaberaju dobre atb sumamed alebo augumentin, zrejme pamycon zabral, ale ako kvapky mal slaby dosah, tak sa to vratilo..
Preplach pri takých hlienoch radšej nerob. Ja som si tak spôsobila zápal dutín. 😩🫣 Čo je ale super na hlieny a dutiny je červené infra svetlo. Odporúčam teda infra lampu.
Kupila som nakoniec neilmed kids vyplach. Vyskusam, lebo uz ma drbne. Ma celkom fajn hodnotenia.
@evaachesa to su ale zadne, prilepene....
@tilonka dr povedala, ze nebjdeme sj kazit crevnu mikrofloru kvoli soplikom, preto dala jba pamycon..... Potom som bola zas... A ze nech davam solmucol.... Ma ale zadne hlieny, tie potrebujem dostat von
Neporadim, s 8 rocnou bojujeme uz treti tyzden a nelepsi sa to. Ale lekarka na uz urobila vyter,cakam na vysledky
Po 4 tyzdnovej nadche by som ja kupila probiotika a nadchu preliecila atb, no ale mozete ist aj touto cestou. Len musite byt uz vycerpani dusevne, aj fyzicky...Ale ty si mama, ty si tu starostlivost o chore dieta odkrutis, tak si aj zvazis co je pre vas lepsie 🙂
Ja som bola tiež už zúfalá z hlienov a tak som si urobila preplach striekačkou (inšpirácia na YouTube 😅) no a stav sa mi zhoršil katastrofálne. Dr mi potom vravel že som si to rozniesla. Konvičkovanie a preplachy sa nemajú robiť v akútnej fáze tak ako píše Dr.
@tilonka probio uzivame od septembra pravidelne
Nahrievaj lampou dutiny, natri eukalyptovou masťou alebo sú aj naplaste na uvoľnenie dutin, naparuj nad bylinkami.
Autorka mali ste to iste so 6 rocnym. Mesiac sopel....
Treba urcite vyter, mojmu tak zistili streptokoka a musel brat Atb
@joannita uz som jej hovorila 2x, aby sme zobrali vyter....
Ake atb ste dostali?
Amoksiklav sirup
@joannita a mali ste aj nejake ine priznaky? Bolset hrdla atd?
Nie, nebolo inak nic, ani unava, nic....len sople tiekli potokom.
@joannita volala som teraz lekarke, povedala, ze vyter uz v ziadnom pripade... Kedze vysledky by prisli az v novom roku. Predpisala uniflox kvapky. 🥲
No zmen doktorku, fakt divny pristup. Nam navrhla vytery hned na prvy x, sama
@joannita tiez nechapem..... 🙁
Jaj, a boli sme 2x u lekarky. Ona to nevidi na vyter.... Vsetko je ciste.... Pluca.. Hrdlo ok. Mam davat solmucol a na noc sirup na suchy kasel.....