Dobrý deň. Prosím vás pekne. Maly hnackuje od nedele. V pondelok som bola u dr. Dala hylak, hydrasec, veľa čaju, veľa vody.... minimálne 1 liter tekutín. Tak aj je pondelok utorok sme to dodržali. V nedeľu bol kakat 20x za deň a len take že frc a hotovo v pondelok sa to zmierili na 10x za deň v utorok 20xza deň a tuto noc ? Tiež 20 x nič len frc a hotovo....každú chvíľku sa pýtal na wc. Mám utekať na pohotovosť alebo počkať a prejde to len to chce ,,čas” dnes dr. Neordinuje. Nemá teplotu a ani nezvracia. Dakujem
@sida456 moj 5 rocny syn tak mal hnacky- trvalo to asi 5 dni intenzivne a pak 2 dni este lahsie hnacky. Skuste mu nasadit enterol probio- su vyslovene pri hnackach. Hnacka moze mat taky kolisavy charakter. Ak by to pretrvavalo aj po 10 dnoch treba urcite vysetrenia stolice. Ak nie je malatny ani nema nijake dalsie problemy a intenzivna hnacka netrva viac ako 5 dni, tak by to mohlo postupne prejst. Ale samozrejme, ak by sa vam syn nezdal, tak urcite pohotovost.
ahoj, lieky z lekárne sú dobré, ale ešte nikdy sa nestalo, aby hocikomu z rodiny pri hnačke nezabral čaj zo sušených čerešňových stopiek. Krásne upokojí aj ubolený konečník. Stačí cca 4 ks stopky zaliať 1 dl vriacej vody. Čajík dať chlípkať lyžičkou a čím horúcejší. Prajem skoré uzdravenie.
Moje dieta malo nedavno 5 dnovu hnacku brali sme to co vy ale nakoniec zabralo len obycajne cierne uhlie na druhy den hnacka presla