Som tu nova velmi pekne vas prosim o radu mam 4 rocne dievcatko s tale ju svrbi zadocek utieram jej az uterkou aby mala ten zadocek trosku vlhky ale nepomaha to co mam robit ☹
hlisticky? mrlicky? treba pozriet kakanicu, hlavne vecer ci tam nie su 'kamaratky', na mrle ad je Vermox, ale neviem ci je na predpis alebo nie...
mrle 😉 vtedy si aj nechty zacne chrustat,ci sparat v nosiku.... suhlasim s dievcatami vyssie 🙂
ahoj, zalozila si viacej otazok, nabuduce staci len jedna 😉 ...tvoje dieta svrbí zadocek, +ma krv v stolici- navstiv lekara , ten ti poradi
v prvom rade vyhoď tie napustené všetkým možným utierky a začni jej riťulku utierať klasickým bielym toaletným papierom 😉
Paťko dostal ekzém z toho a bral nizoral tabletky (proti plesňam) + krém imazol
ale lekár ti najlepšie poradí -parazity sú u takých malých detí bežné
aj ja to tipujem na tie mrle...
no skus v noci prist k malej a pozri jej s baterkou na konecnik .. mrle zvyknu v noci vychadzat von, /v stolci ich velmi nenajdes/ prips. sa robi taky test nalepi sa na konecnik pred spanim lepiaca paska... /jemne / a rano sa da dolu a nalepi sa to na take sklicko a dava sa do laboratoria pod mikroskop ci tam nie su vajicka mrle...
je to inak pomerne bezny skolkovy parazit.... je dobre zvysit prijmem cesnaku v jedle.. a preliecit celu rodinu...
Nema detske mrle?? To sa da rychlo preliecit, odneste vzorku stolice k doky, v skolke to kludne mohla dostat... treba preliecit celu rodinu.