Dobrý večer chcem sa popýtať mám 4roc.syna a včera večer mu len tak zrazu vystúpila teplota najskôr mal len zvisenu no potom už mal horúčku a dnes mal dva krát do dňa ale nerozumiem a som z toho jeleň pretože malý vôbec nieje chorý žiaden sopeľ žiadny kašeľ nič.....
Su vselieliake virozy, nie u kazdeho musia sa prejavit vsetky priznaky.
@vladkabalazova moja starsia mavala v predskolskom veku iba 2 typy chorob - vysoka horucka bez priznakov alebo soplisko a kasel ako tuberak bez akejkolvek teploty. Detska povedala, ze vela viroz u deti moze prebehnut bez inych priznakov.
@vladkabalazova neboli ste na slnku teraz dlhšiu chvílu? Alebo kúpanie a ponaranie v bazéne?
toto iste dva dni dozadu moj 4 rocny. 39,5 dva dni bez hocicoho ineho a na treti den vobec nic.
@victory7897 nie nie malý sa hrá síce vonku beha hore dole ale toto sa stalo prvý krát z ničoho nič najprv len zvisenu teplota ptm horúčka
@vladkabalazova môj to tiež nedávno mal, má síce len rok, ale tiež tri dni vysoká teplota a zrazu nič! Dr to pripisovala zubom, prehriatiu organizmu alebo močové cesty! Dala som vyšetriť moc, ale všetko bolo v poriadku a nakoniec ako teplota prišla aj odišla 🤷♀️
Toto moja mala par x .teploty aj 40 tky ,inak vobec nic.a zakazdym to bol virus…daj tomu 3-4dni ak to neprejde lekar.
@vladkabalazova je vo vzduchu nejaky virus tohto typu..strasne vela ludi v okoli vysoke teploty a nic ine.moj syn tiez az tyzden sme sa s tym mordovali
Moj mal (2) nedavno, tri dni v noci aj 39,9 C a ze je viroza taka.
@vladkabalazova aj moj to mal predvčerom, a to sme na dovolenke 🤦 38,6 mal. Vyspal to a ráno 36,2.
Mal to už tretíkrát behom 1,5roka. Večer z ničoho nič lesklé oči, červené líca a teplota 38-38,5. Do rána to vždy vyspal a na druhý deň nič. Max bol ešte taký unavený z tej horúčky. Ale vzdy to bolo také jednodňové. Tiež tomu nechápem čo je to za vírus.
Môj mal afty a zníženú imunitu, keď mal takéto nevysvetliteľné teploty a horúčky. Nič mu nebolo, len doktorka mu ich v ústach našla.
@vladkabalazova je to malé dieťa a toto je bežné. Čo by si chcela aby tomu predchádzalo? Virózu, úpal, prehriatie, močové cesty, 5.6. choroba a ešte kopec iných nesprevádza na začiatku nič, zistíš, že sa niečo deje až keď vyskočí teplota.
@vladkabalazova Určite žiadajte vyšetriť moč ak je teplota nad 39C na E. Coli.
Dcéra takto mala tri dni a ma zápal obliciek, leží už 6dní na transfuziach a antibiotikach v nemocnici.
6 chorobu už mal?