4 mesačný syn je vyhádzaný na tváričke a krku

jankakaroli
22. máj 2012

Ahojte, moj maly ma 4 mesiace, a zacal si dávať ruky do pusinky. stale som mu ich vytahovala a utietala licka a aj tak ma takú krupicu na tvaricke a uz to ma aj na krku. Neviete mi prosim vas poradiť ze co stym? Ďakujem 🙂)

inka070707
22. máj 2012

@jankakaroli treba ist ku koznej. Moze to byt alergia, ale nemusi, pripadne sa porad s pediatrickou 😉

jankakaroli
autor
22. máj 2012

No to pôjdem, len som chcela vediet nejakú taku babsku radu 🙂) ale dik 🙂

inka070707
22. máj 2012

@jankakaroli aha, tak v tejto oblasti si netrufam radit, ale mozno este niekto nieco napise 🙂

bambinkaa
22. máj 2012

@jankakaroli ahoj, aj nasa mala ma taku krupicku asi od 3 mesiacov iba na ličkach. Pediater nam dal fenistil kvapky, tak je to trosku bledsie, trosku menej je toho, ale stale to ma na tvaricke. Z jedla to nebude, lebo som to testovala zakazdym, ked som podavala nieco nove ako rastla, potom som skusala opat vynechat zaradom tie zeleninky, ovocie. Tak jedine mlieko ostava. Skusali sme aj kalciovy kremik, tak na hodinku-dve dobre, cistejsie a opat sa to vratilo potom. Zatial nas ku koznej neposlali s tym. Teraz ked som skoncila s testovanim vsetkych potravin, tak uvazujeme s manzelom zmenit nutrilon na nejaku inu znacku. Pediater nam este odporucil vyskusat modru indulonu. Tiez by som uvitala nejaky tip 🙂

bambinkaa
10. jún 2012

@jankakaroli ahoj 🙂 pisem s odstupom casu, zmenili sme Nutrilon na Hami, krupicka je stale. Fenistil uz nedavame, lebo sa minul, dalsi ani nechcem, lebo pomohol len na 2-3 hodinky. Modra indulona rozhodne viac zabera, ako kalciovy krem, fenistil, alebo imazol. No wcera sme isli na fotenie k 1. roku 😀 tak som vynechala ranne mlieko, namiesto toho som dala malej chlebik a cuduj sa svete nemala vyrazky. Takze je to ozaj od mlieka. Mamicky ked s tym mate skusenosti, piste. Vdaka.
Este info: malá mala cca od 4. do 6. mesiacov Nutrilon allergy care a tiez mala krupicku na tvari. (aj Anti-Colics mala asi tyzden)

jankakaroli
autor
10. jún 2012

@bambinkaa ahoj 🙂) no ja som tiez prisla na to prečo bol maly taký, no a bola to moja vina, dala som si jahody noooo, nevadí máme to za sebou a zmizlo nam to potom sme mali este take suché miesta a na to som mu dala holtov krém a uz sme pekný 🙂)) tak skús aj ty 🙂)