Ahojte, malá má 4 mesiace, včera nám potvrdili že má ecoli a zlatého stafylokoka+do toho máme hnačky. Skutočne jej nemôžem nič dať iba probiotiká? Ďakujem
aj moj syn mal Ecoli od 3 tyzdna do 4 mesiaca, nikto nam nevedel pomoct, strasne plakal...nakoniec sme isli do Bardejova k dr. Hovancovej a ta nam pomohla, my sme sa trapili do 4 mesiaca, pokial nam ona nenastavila liecbu, odporucam ju, neviem sice odkial ste, ale nam velmi ulavila a hlavne malemu...ten do par dni bol fit, konecne prestal byt mrzuty, strapeny...a my po 4 mesiacoch sme si vydychli...dnes uz ma 6 rokov
S tým stafylokokom nemám skúsenosti ale syn mal tiež od malého bábätka opakovane premnožené e-coli a hnackoval. Plus sa k tomu neskôr pridala aj alergia na mlieko, neviem či to má volaky súvis ale celkovo s črevami mal problém od narodenia. A na tie e-coli tiež len probiotiká mi kázala dr dávať ale nemala som pocit, že mu to pomáhalo lebo vždy ich tam mal pri kontrolnych odberoch premnožené. A to bral probiotiká takmer rok v kuse s malými prestávkami.
Akurát na tie hnačky som pridával do UM ryžový odvar, to mu pomáhalo aspon stolicu zahustiť.