4-mesačné bábätko má hnačku a E.coli

3. nov 2023

Ahojte, malá má 4 mesiace, včera nám potvrdili že má ecoli a zlatého stafylokoka+do toho máme hnačky. Skutočne jej nemôžem nič dať iba probiotiká? Ďakujem

nikpa
3. nov 2023

S tým stafylokokom nemám skúsenosti ale syn mal tiež od malého bábätka opakovane premnožené e-coli a hnackoval. Plus sa k tomu neskôr pridala aj alergia na mlieko, neviem či to má volaky súvis ale celkovo s črevami mal problém od narodenia. A na tie e-coli tiež len probiotiká mi kázala dr dávať ale nemala som pocit, že mu to pomáhalo lebo vždy ich tam mal pri kontrolnych odberoch premnožené. A to bral probiotiká takmer rok v kuse s malými prestávkami.
Akurát na tie hnačky som pridával do UM ryžový odvar, to mu pomáhalo aspon stolicu zahustiť.

cinky16
3. nov 2023

aj moj syn mal Ecoli od 3 tyzdna do 4 mesiaca, nikto nam nevedel pomoct, strasne plakal...nakoniec sme isli do Bardejova k dr. Hovancovej a ta nam pomohla, my sme sa trapili do 4 mesiaca, pokial nam ona nenastavila liecbu, odporucam ju, neviem sice odkial ste, ale nam velmi ulavila a hlavne malemu...ten do par dni bol fit, konecne prestal byt mrzuty, strapeny...a my po 4 mesiacoch sme si vydychli...dnes uz ma 6 rokov

cinky16
3. nov 2023

@nikpa nam probiotika nerobili dobre pri Ecoli, dr.nam ich vysadila

nikpa
3. nov 2023

@cinky16 tak dokonca... Možno aj my sme boli ten prípad ale to by ma v živote nenapadlo, že probiotiká môžu práve na toto robiť zle. Ja som mu ich až po roku vysadila keď som videla, že nepomáhajú. Dr ale stále trvala na tom aby som ich dávala 🤷