4-mesačná odmieta jedlo.

lilien223
25. dec 2019

Ahojte mamicky 🙂 moja mala bude mat o 4 dni 4m. Je na UM. V sobotu poobede mala zvysenu teplotu 37,6, stupla jej do vecera na 37,9 ale rano mala uz len 37,2 a potom nic. V sobotu ju prehnalo raz, v nedelu 3x, v pondelok mala uz tuhu stolicu a vcera 3x trosku redsiu. Ale co ma najviac trapi je, ze nechce papat. Este nedokrmujem. Predtym pila kazde 3h 130ml a na noc 160ml. Sem tam cez den nechala 20ml ale to bol maximum co nechala. Teraz od nedele ked mi vypije 120ml som happy. Vacsinou vypije 70-80ml kazde 3h. Ak jej dam po 4h tak vtedy vypije 100-120ml. A dnes rano vstala s nie velmi nacuranou plienkou, pritom ju v noci neprebalujem a kazde rano ma plnu plienku. Samozrejme budem to sledovat. Inak sa vobec nezda chora. Spokojna je, vysmiata, keca si. A zda sa mi ze viac spinka. Ze je skor unavena ako obvykle. Ale tiez nie stale. Nemate s tym niektora skusenosti? Nemam pocit zeby bola chora, lebo place len ked je unavena. A ked jej skusam davat dopit mlieko a ona ho uz nechce. Len to jedenie mi neide do hlavy ze zrazu tak malo papa. Mali sme min utorok druhe ockovanie. Moze to byt aj reakcia po ockovani? Aj zuby ma napadli ci jej neidu, ale nemam pocit ze ma naliate dasna. Dakujem za kazdu odpoved🙏 A prajem krasny dnik😘

evittam
25. dec 2019

@lilien223 Mozu to byt zuby, možno nejaka reakcia na očkovanie. Každopádne nieco zje a ak nechudne tak jej staci. Davaj aj vodu, caj. Nielen mlieko.