4-mesačná je nesvoja

27. aug 2024

Posledné dni je moja mala strašne umrčaná, nechce ísť spinkať, stale sa zapiera o päty. Pri hrani od zobudenia po 50 minutach zíva, je nesvoja. Pred spanim je to boj a ked vstane tak mrnčí. 3-4 mala regresiu pred nočnym spankom vzdy musela spat so mnou v posteli ale toto neviem co moze byt.

jeltica
27. aug 2024

A nepojdu jej prve zubky ? 🙂

autor
27. aug 2024

@jeltica a to zistim ako ? Do úst dáva všetko odkedy vie chytat hračky

zuzikak
27. aug 2024

ci jej idu zubky nezistis kym nebudu vonku. Mozno jedine zeby mala trochu opuchnute dasienka ale nemusi to byt vidno. Tie zubky mozu boliet, ked sa tlacia v dasne. Ak ziva a je nesvoja zrejme nema uplne kvalitny spanok. Ako dlho to trva ? Na druhej strane v horucavach sa zle spi aj dospelemu tak ci to nebude aj teplotou. Regresiu neries. Tak nech zaspava s tebou. Ved zaspavat v postielke ju naucis znova po nejakom case. Neboj sa toho, ze jej to ostane. Je to len faza a aj ta prejde.

autor
27. aug 2024

@zuzikak pozerala som a nema opuchnute ani keď som ich chytala nič nerobila. Veď to že ona nechce zaspinkať..nijakym sposobom…trva to 4 dni..mne nevadi s nou spinkat skôr ten proces. Od babatka som ju uspavala na rukách a aj denne spanky mala vždy na mne min. hodinu a potom som ju davala do postielky. Teraz nechce byť na rukách, ani aktivne zaspavať ani spievat, prechádzať, fitlopta všade len mrnká a prehýba sa. Jedine dam do postele kde mrnká najmenej ale zaspava aj hodinu :( máme teplo spáva v body tielku a ked je uz moc teplo tak v plienke.

zuzikak
27. aug 2024

tak uz len vydrzat. Nechat ju zaspat pri sebe a v rovnakom rezime. Babatko rastie, stale sa meni a ani nevieme, co vsetko preziva, ked kazdym dnom vnima viac. (Nehovoriac o tych zubkoch co tiez nie je viditelne). Asi rezim mate zabehnuty vsak ? Okupat, napapat, lahnut do tmy a chytit za rucku napr.... Inak ste na velmi dobrej ceste uplne prirodzene. Uz sa nemusis vratit k noseniu na rukach ani fitlopte. Zaspavanie na posteli je idealne. No mrnka....tak len klud, ona potrebuje zrejme vstrebat vsetky denne emocie a poznatky.