4 mesačná dcérka má bolesť hrdla

graceful9
12. apr 2012

mám pocit, že dcérku bolí hrdlo,,,,včera začala vyplazovať jazyk a vydáva také zvuky pri tom,,,,mám pocit, akoby sa chcela niečoho "zbaviť" z hrdla,,,,mám s ňou ísť k lekárke?

hajanka
12. apr 2012

@graceful9 moze to byt hrdlo, aj nemusi, mozno to vobec nie je nic 🙂
moze to ale vyzerat aj na reflux (resp. skryty reflux ak negrcka), podobne prejavy maju babetka kt. ho maju (chrcanie, piskanie, moze byt aj vykrucanie hlavicky do strany, alebo zahynanie hlavicky dozadu...)... ako dlho to robi?

barustek
12. apr 2012

moja tiež stále vyplazuje jazyk , a plače ti alebo je nervozná? pripadne ma teplotu??..ja sa často pozeram ked plače dosvetla ci nema hrdldo troska začervenane skus to aj ty.

graceful9
autor
12. apr 2012

@hajanka od včera poobedia,,,ale má taký belší jazyk,,,tak neviem,,,

graceful9
autor
12. apr 2012

@barustek ani nie, len má taký belší jazyk asi,,,

blueskyka
12. apr 2012

moja mala nedavno zapalene hrdlo...vtedy ti pri prehltani cohokolvek, okrem materskeho mlieka, place..za kazdym glgom vodicky a ma take dieta mazvysenu teplotu..

evuliatko_tn
12. apr 2012

ahoj, aj moj maly mal podobny problem ked mal 4,5 mesiaca, no a kedze ani nechcel papat, tak som s nim sla k pediatrovi, mal aftu v hrdielku, take male cervene pupienka, tak mu dal antibiotikum..

hajanka
12. apr 2012

@graceful9 pockaj este ako sa bude javit, ak by nieco... tak pre istotu (pokoj v dusi) by som sla k lekarke, aj ked to vobec nic nemusi znamenat

graceful9
autor
12. apr 2012

@hajanka a nemôže to byť preto, že jej idú zuby? teda neviem, či idú ale stále si pchá prsty a strašne slintá,,,tak neviem,,,,

hajanka
12. apr 2012

@graceful9 jasne, moze to byt kludne aj tym 😉 ten jazyk, aj slintanie a prsteky v puse... zubky sa v tomto veku uz davno prerezavaju, kym vykuknu moze to trvat niekolko mesiacov