Ahojte baby ukludnite ma.dala som malej 4,5r dcerke aerius sirup namiesto 2,5ml az 5ml....pomylila som sa,moze jej nieco byt,nepredavkujem,ide vecer a som v strachu ci jej nic nebude..mate niekto s tym sirupom skusenosti nam ho dali na zapalene usko....lebo mala ma zapal ucha
@jedinecna888 mne sa tiež raz stalo, že som si pomýlila dávkovanie. Zavolala som na národné toxikologické centrum a oni sa vyjadrili. Myslím, že tá linka funguje non-stop.
@mmoonna a stalo sa nieco? Ako sa vyjadrili
@jedinecna888 nic sa nestane. V pripade silnej alergie sa podava vezne 2x davka.
@alica28 dakujem ti za odpoved som sa upokojila
Mne kázala dať 5 ml štvorročnej. (Večer a ráno 3ml- A takto 5 dní po sebe…)
Má 16 kilov. Na tvojom mieste by som bola kľudná…
@malinoismum to ako moja tiez 26 kg..
@jedinecna888 nič sa nestane. Nieje to silný sirup. Pri ATB by som možno mala obavy. Aerius sme dávali snáď rok
@jedinecna888 16 kg
@fiafia berie este pamykon do nosa
@jedinecna888 môžeš byť absolútne kľudná – pretože ja to mám v čerstvej pamäti;)
My sme nemali Pamycon- ale Uniflox do nosteka…
Tak nech ste čo najskôr zdraviii ♥️☺️☝🏼
@jedinecna888 nie, všetko bolo v poriadku
Kocky dakujem krasne za odpovede uz som pokojna...nastastie 1 kvaka burowu do ucha a je po zapale zaraz je vyliecena len mali se virus,horucky, a uz nam ostal len soplik a trochu kasel a sme fit
@jedinecna888 🙏🏽💋😉
@jedinecna888 neboj,nič sa jej nestane. Skoré uzdravenie!
my sme raz mali dať dcére sirup od kašľa 3 ml - v odmerke.
mm to inak pochopil a dcére dal 3 odmerky...zavolal k lekárovi a ten povedal aby vyvolal dieťatu vracanie...čosi vyvracala a nič ďálej sa nedialo...
@deti95060810 boze uz by so umrela tak stastie ze nic nebolo uff
@jedinecna888 Ahoj, môj malý má 3r a tiež sa mi to stalo. Všetko ok nič mu z toho nebolo. Keď sa to nestáva pravidelne, tak nemyslím že to nejak ublíži.