4,5 ročná dcérka nestíha dobehnúť na wc

ryka2
17. jan 2014

dcerka ma 4,5 roka a zhruba raz za 10 -14dni pocika,nestihne dobehnut....dovod je zhruba rovnaky mysli si ze to zadrzi,lebo potrebuje si bud dopozerat rozpravku alebo si dohrat hru,alebo nechce prerusit ucitelku ked im nieco vysvetluje,zdravotny problem nema,mal niekto podobny problem ,ako ste to riesili dakujem

awalancha3
17. jan 2014

tak na toto maju narok len deti a stari ludia................... 😉 vtedy to nie je trapas.......
Klud, ved je este mala a ma velmi vazny dovod pocikat sa....dohrat hru, to je pre nu v dany moment najdolezitejsie na svete.. a este sa uci odhadovat hranicu, kedy este udrzi a kedy nie.......Sem tam tu hranicu neodhadnu ani dospelé osoby, myslia si, ze ved nejdem na toaletu v obchodnom centre, vydrzim domov- a nevydrzia..stava sa....

ryka2
autor
17. jan 2014

@awalancha3 dik za radu ,tiez mam podobny nazor,len muz stresuje, ze vraj treba psychologa,inak v skolke im v septembri rozdelili triedu ,a moze to aj z toho pramenit

petraxy6
17. jan 2014

@ryka2 moja staršia dcéra to dlho mala tento problém. začala mrviť nohami ale tiež musela dopozerať reklamu, rozprávku, alebo niečo...odučila sa, ale ja keď sa začne aj teraz v 16-tich mrviť, tak sa jej opýtam či nechce ísť na WC 😀 Už to začína robiť aj mladšia a ja začínam byť znovu nervozna 🙂

sonicka75
18. jan 2014

@ryka2 môj chlapec ma 10r. a do 8r.sa popisaval tiez nestihal na zachod. V noci sa nepopisaval. Liecit sa da len nocne popisavanie. Nadenne popisavanie nemaju lieky. Urologyčka nam kazala malo pit, psichologyčka byvat bez baby, psichyjatrička ho chcela zobrat do hrane na 3mesiace bez rodičou, plucna nas 2x poslala na liecenie do Štosu kde sa to zhorsilo este sa zacal aj pokakavat občas, alergologyčka nam nic nedala a nefrologyčka nam zas kazala vela piť a neaky vytamin nam kazala brat myslim ze sa volal hviezdičky. Prestali sme ho brat lebo s neho stale zvracal. Štat nam ani predlženu rodičovsku dovolenku do 6r. neuznal mala som kopu spravy este aj z neurologie. Sona.

saurian
18. jan 2014

@ryka2
ahoj ja by som jej este nechala cas... moj starsi (tiez 4,5r), tomu sa to stava tiez - u neho je dovod ze "nema cas" - dopozerat rozpravku, dohrat sa....
mensiemu sa zas niekedy stava prave to druhe - ten sa mi pocika zvycajne vtedy, ked "zanietene diskutujeme" s tatinkom, alebo napr hresim matka. vtedy tiez akoby nas nechcel vyrusit a nevydrzi.
obaja to sice zvyknu "docikat" na wecku, ale je to uz na prezlecenie.