37,2 teplota u 10 mesačného dieťatka. Je to normálne?

juana21
14. mar 2012

je to normalna teplota alebo zvysena?

sofia2008
14. mar 2012

@juana21 podla mna normalna nie je..moja emmka taku mala par dni, nic ine jej nebolo a mala streptokoka nakoniec, museli sme brat antibiotika 10dni 😒

karinkaeich
14. mar 2012

je to iba zvysena teplota. kludne moze byt zo zubkov. ale ak sa ti maly nebude zdat, tak radsej zbehni ku lekarke, nech ho popocuva a pozrie hrdielko, budes pokojnejsia. za teplotu u malych deti sa povazuje az okolo 38. no to uz treba dat liek na znizenie a riesit pricinu. dufam, ze som pomohla 🙂

juana21
autor
14. mar 2012

vcera sme u lekarky boli.zobrala nam vsetky vyteri a cakame na vysledky,ale mame aj ant pretoze maly mal vcera cely den vyse 39 a neslo nam to zrazit az vecer.a ma cervene hrdielko.ale ani nekasle ani nesopli.nic

sladkasue
14. mar 2012

@juana21 tak to vy uz sa davate dokopy a nie, ze idete ochoriet 🙂 normalna teplota to samozrejme nie je... ale do 38°C sa teplota nicim nepotlaca... kludovy rezim

veriiii
11. apr 2013

@juana21 zvysena je az od 37.5 do 38....a ako si ju merala?lebo napr v konecniku musis odratat 0.5C a tusim niekde sa naopak musi priratat na digitalnych teplomeroch..kazdopadne, ak aj takato 37.2 je dlhsiu dobu, treba ist k dr!!