Ahojte, už sme zúfalí, neviete nám poradiť mal ma 3t a je na UM beba HA.. boloeva ju bruško strašne keď tlači, tlači aj pól hodinu.. ale niekedy sa nepodarí tak raz za týždeň chytí taký hysak ako jej to nejde tlači aj 40 min .. koľko tak kakajú vaše detičky myslím časovo, príde mi to dlho .. dávame do mlieka kvapky coliprev .. niake rady čo by mohlo pomôcť .. ona keď dostane ten záchvat, že to nejde tak strašne hysak a až sfialovie, tlači, plač strašný a už sa jej až zastavovali dych 😔😔
Keď tak dlho tlačí,robíš aj masáž bruška, cvičíš nohami,pomôžeš rektálnou rúrkou? Či len čakáš?
Skús Bebu Sensitive
Podľa mňa jej nevyhovuje mlieko. Moji boli síce kojeni, ale kakali asi tak, že sa na dve sekundy zamračili, potlačili a bolo všetko vonku.
Dávaj ju veľa na bruško, bicykluj s ňou a skús vymeniť to mlieko... Určite jej niečo prekáža a treba to riešiť.
@michaela789 nooo všetko robíme .. ja to znášam strašne neviem ako už pomôcť 🙈🙈😔 .. že čo keď je nezaberie ani druhé a toľko skúšať zas nie je dobre ..
@pribinak ja mám polovičnú laktozu a že je jej možno ťažké .. keďže kaká po tých kvapkách čo štiepiť mliečnu bielkovinu .. no ešte skúsim dať dnes ten espumisan a keď už to nezaberie tak skúsime zmeniť.. najhoršie, ze som snou sama ako vždy sa stal ten záchvat keď bol aj priateľ doma a on to zvláda lepšie ako ja .. ja sa hneď roztrasiem 🙈😔
Teraz jedla o 7:30 o 8:10 už tlačila a znova aj 8:50 .. až teraz sa ukludnila a zaspala
@veeev poradiť neviem, aké mlieko, ale keď ma dlhšie takéto problémy, skúsila by som. Moje boli spokojné s Nutrilon, už som písala. A ked nevie Dr dat radu, pýtaj sa v lekárni. To kozie mlieko nemôže byť zlé, ale mam skúsenosť len pri staršich deťoch. Také bábätko, to netuším, možno Ti poradí niekto, kto dával svojim. No trápi sa malička, s nou aj Ty. Tak iné neostáva, len skúšať.
@veeev naša malá mala tiež problém s kakanim a s bolesťami brúška. Zlepšilo to až výmena mliecka, našťastie naša pediatrička hneď vedela.. a sama mi odporučila a predpisuje mlieko Nutrilon comfort and colics a to nám zabralo. Inak to bolo velke trápenie. Odkedy sme na tomto mliečku, tak kaká normálne.. a ešte sme mali problém s biogia či ako sa volajú tie probiotiká.. to som vymenila za probiofix a už je super.. už nemeníme nič. Zo začiatku je problém nájsť to vhodné..
Nutrilon je najlepšie, ak už teda nedojčíš. Prepláca aj poisťovňa. Beba je drahé a naprd
skúste espumisan a keď kaká položiť si ju bruškom k sebe vtedy troška zvyknú ustúpiť kŕče ... ale pravdepodobne to bude mliekom buď jej nerobí dobre alebo si naň musí zvyknúť ešte prvé dni
(podľa toho koľko už papa to mlieko)
@sonicka107
@sisska96
@tejana
@nika23t boli sme u dr. A povedala že keď zmeniť tak nemám meniť značku že mám dať bezlaktozove lebo jej kako aj smrdí tak vajcovo 🙈😒 a stále dom sa pýtala na ten nutrilon colik a stále že nemenila by znova a keď ja sa už tej beby tak bojím zas dam bezlaktozove a nebude dobre .. no a každý mi odporúča tento nutrilon .. tak už neviem či si podľa seba alebo podľa dr. 🙈 fakt som zúfalá
@veeev prečo je na HA mlieku?