3-týždňové bábo má bolesť bruška

Včera o 16:19

Ahojte, potrebujem radu , mám 3 týždňového synčeka , nekojím (nepodarilo sa) v pôrodnici papal nutrilon tak sme v tom pokračovali aj doma , všetko bolo okej az na posledné 4 dni , začal plakať pri papani , stále krčí nohy alebo sa celý pučí , je taký nekludny uplakaný , ani nespapa všetko , dávam kvapky espumisan už tretí deň , s kakaním problém nemá , kaká aj 7 krát denne , stále má nakakane v plienke , tak z čoho boli bruško keď toľko kaká aj prdká ? Známa mi odporučila aby som pýtala u doktorky recept na nutrilon ktorý je na koliky , vraj bude v lekárni zadarmo že par centov sa dopláca , ale sú toto podľa vás koliky? Môže škodiť aj ten espumisan ? Alebo naozaj je zlé to mliecko ? Som už zúfalá a hrozne unavená😞
Ďakujem

autor
Včera o 16:22

Ešte chcem dodať že dávam na bruško aj pupík krém , a cvičíme s nožičkami , ale mám pocit že nič nepomáha

autor
Včera o 16:23

A je normálne že toľko kaká (hnačku) ? Pri každom prebalovaní je naložená plienka , to asi tiež nebude okej či áno ?

anonymgirl16
Včera o 17:01

Ahoj aj my sme to mali naozaj strašne,urobili sme naozaj všetko,skúšali sme aj kvapky aj mlieko sme menili ale nepomohlo naozaj nič len čaš…prejde to,prajem veľa síl ❤️a keď má hnačku tak na to by som nedávala mlieko na koliky lebo to stolicu ešte viac zriedi to sa dáva skôr podľa mna keď sa nevie vykakať

gejb
Včera o 18:31

ABKM?
Ak to nie je alergia tak to mlieko mu zjavne nesedí....7x denne je veľa. Tiež sme mali nutrilon...