Ahojte, potrebujem radu , mám 3 týždňového synčeka , nekojím (nepodarilo sa) v pôrodnici papal nutrilon tak sme v tom pokračovali aj doma , všetko bolo okej az na posledné 4 dni , začal plakať pri papani , stále krčí nohy alebo sa celý pučí , je taký nekludny uplakaný , ani nespapa všetko , dávam kvapky espumisan už tretí deň , s kakaním problém nemá , kaká aj 7 krát denne , stále má nakakane v plienke , tak z čoho boli bruško keď toľko kaká aj prdká ? Známa mi odporučila aby som pýtala u doktorky recept na nutrilon ktorý je na koliky , vraj bude v lekárni zadarmo že par centov sa dopláca , ale sú toto podľa vás koliky? Môže škodiť aj ten espumisan ? Alebo naozaj je zlé to mliecko ? Som už zúfalá a hrozne unavená😞
Ďakujem
A je normálne že toľko kaká (hnačku) ? Pri každom prebalovaní je naložená plienka , to asi tiež nebude okej či áno ?
Ahoj aj my sme to mali naozaj strašne,urobili sme naozaj všetko,skúšali sme aj kvapky aj mlieko sme menili ale nepomohlo naozaj nič len čaš…prejde to,prajem veľa síl ❤️a keď má hnačku tak na to by som nedávala mlieko na koliky lebo to stolicu ešte viac zriedi to sa dáva skôr podľa mna keď sa nevie vykakať
ABKM?
Ak to nie je alergia tak to mlieko mu zjavne nesedí....7x denne je veľa. Tiež sme mali nutrilon...
Ešte chcem dodať že dávam na bruško aj pupík krém , a cvičíme s nožičkami , ale mám pocit že nič nepomáha