3-týždňové bábätko kaká len raz do dňa

matka508
9. apr 2024

Dobry deň chcela by som sa opýtať keď 3tyzdnove bábätko kaka len raz do dňa ci je to v poriadku alebo by bolo treba niečo zmeniť .. Lebo prvé babetko mi 3 krát za deň ďakujem

chrobak7
9. apr 2024

@matka508 Buď rada, aspoň minieš menej plienok.

Ak s tým nemá problém dieťa, normálne je a spí, tak to netreba riešiť. Problém by bol, keby pri tom malo bolesti.

ola101
9. apr 2024

Myslim si ze dolezite je ze vobec kaka. Niektore babatka mavaju take zapchy ze sa nevykakaju aj tri dni a vtedy by som uz nieco riesila s tou rurkou alebo s teplomerom a masazou bruska. Bolesti nemava?

kofa77
9. apr 2024

uplne v poriadku, u nas dieta kakalo raz za 3 tyzdne

nikpa
9. apr 2024

@matka508 ak je kojene tak je to úplne normálne, plne kojene deti nemusia kakat aj niekoľko týždňov lebo telo vstrebe/zužitkuje všetko materské mlieko. Ak je na umelom mlieku a nemá viditeľné ťažkosti, bolesti bruška, nepokoj, tak by som to neriešila. Až keby som videla, že to robí problém.

banalu
9. apr 2024

Ak je plne kojene tak je to ok. Kojene deti nemusia kakat aj tyzden. Dolezite su mokre plienky.

zuzinka888
9. apr 2024

Je to ok. Ak je plne kojene moze kakat len raz za10 dni. Ak je na UM alebo len dokrmujes UM je to ok.

luciaruz
9. apr 2024

Ak dojcis, je to v poriadku. Materske mlieko je PLNE stráviteľné, dieta môže nekakať kludne aj 3 týždne.