Zdravím sú aj vaše deti teraz tak dlhšie choré ? Moja brala atb a stále sopli aj kašle teraz tak vykasliava vlhko príde mi to už veľmi dlha doba :( 3 týždne ..medzitým vraj 5ta choroba lebo mala aj vyrážky ..sú. Vaše deti na tom podobne ?
Podobne
dcera kaslala dva mesiace, ale teda nakoiec to bol zapal pluc, ale to nechcem strasit, a syn kasle tiez uz dva mesiace, k tomu mal 3 krat od januara prieduskovy nalez, vytery ciste, krv cista, tak uz ho len objednala na plucne
Naša v januári 4 dní teploty kolo 40 od vtedy škaredý kašeľ cca 3 týždne, začali sme riešiť mala ísť na imuno, schmatla znova 40 a skončili sme v piatok v nemocnici dg zapal pluc. MUDr. nas nepočul len nalez na prieduskach, 1 Dr na prijme detto dg bronchitída, večer už počuli dg zapal pluc. Berieme atb do žily zatiaľ nevieme ci zaberajú lebo teploty ma síce do 39 ale ma😪 ja som blbá lebo som sa uspokojila s tým ze sú rôzne vírusy je po prekonaní a kasle už 3 týždeň. Nie nieje to normálne. Ak by som to riešila skôr neskončili by sme tak
Od 26.11- už dva týždne našťastie nekaslu .
Moja kasle uz mesiac asi..