Čo robiť ak nechce antibiotiká 3 ročný? Cirkus ,rev a nakoniec vypluje...maskujem do mlieka atd
Chytiť ruky nohy dať ATB zapiť a počkať
Obrniť sa trpezlivosťou a urobiť z toho hru, áno, možno budeš dávať 5ml sirupu aj hodinu 🙈 ale za jedno sa zabavíte a za ďalšie nebude okolo toho cirkus. My sme často dávali sirup všetkým hračkám, potom hračky synovi, alebo sme mali 2 striekačky a on dával mne, ja jemu. Prípadne dostal na zapitie džús, čo bral ako super motiváciu
@kacena4 nezadusi sa?
@mabose keď on pri.tom.reve a zachadza
@denkabemommy jaj skúšali sme aj hry aj vysvetľovať ...výfuk to len na silu
U nás je hra jediná prijateľná možnosť, inak sa mi z toho syn povracia, prvé razy to bolo aj o 3h presviedčaní 😅 takže bohaté skúsenosti. Potom som mu vytvorila aj príbeh o tom, ako sirup zabíja zlé baktérie, čo sa mu deje v brušku atď. Našťastie má už 5r a nemá problém zjesť akomkoľvek lieky, no v 1-3r bol problém aj sirup od teploty 🙈
nerobilo sa tak ze sa do podrvilo ci nakvapkalo na kocku cukru? ci zle pamatam za sociku..minimalne kvapky na kasel boli vtedy mega horke a hnusne, dnes je vela veci nebicko v papulke.
Ja som mojej ked mala 3roky dala zajest kuskom cokolady a pomohlo, dovtedy atb kludne vyzvracala a slo ma porazit. Ked ma napadla ta kinder cokolada zazrak zjedla aj atb.
Haha a hodinu som nemala cas davat 5ml sirupu okrem nej som mala vtedy novorodenca a dalsie rocne dieta a tiez boli chori nabrali sa od nej hoc som kojila. Som rada ze uz su vacsi....
nie
Moja revala kričala hádzala sa, ani ústa otvoriť. Nechcela
Museli sme nasilu inak už mala ísť do nemocnice
Chytiť nos a streknúť do úst.Zle mi je len, keď si na to spomeniem muž ju držal a ja som dávala lieky
Predtým sme skúšali všetko po dobrom, do čaju...potom na šťastie nebola dlho chorá a, keď mala 5 r už bola v pohode a za úplatu ho vypila
@kacena4 to fakt ako? Nedovoľ zavrieť ústa kým neprehltne? Veď to sa ťažko tak prehlta… dobre ja viem že to môže byt ťažké a tak ale si to neviem predstaviť.
Moja do 4 rokov všetko vypľúvala, aj keď som striekla do úst nasilu, ako je tu spomenuté, tak to hneď vyvraciala, lekárke som povedala, že do nej žiadne antibiotiká nedostanem, povedala mi len to, že mám skúšať, skúšala som, vždy rovnaký výsledok. Tak nakoniec som jej žiadne antb. nedávala 😁 a je tu, živá a zdravá 😁
Skyste vymenit atb. Moj niektore druhy neznese, aj ked dam nasilu do pusy, tak to vygrca.
Dávaj mu predpisovať tabletky...
chyt dieta, strekni do lyca striekackou atb, drz ju v ustach a nedovol zavriet usta kym to neprehltne