Pekný deň môj syn ma 3 roky z ničoho nič nechcel plienky ale mám taký problém že zadržiava cikanie vycika sa iba v teplej vode ináč vôbec ani cez noc no boli sme aj pri doktorke mal predpísané antibiotiká viete te mi poradiť ohľadom toho už neviem či snim robiť
@klip0 už to ma asi tak týždeň nie cikal do plienok a z ničoho nič vôbec ich nechce skúšam ho dávať sedieť aj na nočník ani tak sa nevycika iba do teplej vodi
@monika12321 a dr co nato ? Aj sa sťažuje že ho niečo bolí ? A keď ho nedáš do teplej vody ? Má čerstvé 3r či viac ?
Dr nepovedal nič že ho mám dávať do teplej vodi ale vyšetrili ho brali aj krv a nič mu nenašli iba pipik mal taký červení no natieralasom ho framykoinom a tiež kúpala v repikovom kúpeľi keď ho nedám tak dá zaboha nevycika iba plače ma viac ma 3 roky a tri mesiace
@monika12321 a doteraz ste odplienkovat neskúšali ? Nemal záujem ? Tak ho to asi boli keď má červené
@klip0 nechcel sa odplienkovat už ho to neboli ale neviem aký ma problém že nechce sa vycikat iba v teplej vode
@monika12321 a odkedy to tak má ? A ako dlho nenosí plienky ? Predtým cikal do nocnika/záchoda alebo prestal nosiť plienky a rovno aj prestal chcieť cikať ?