Dobrý den, chytám paniku dnes je 5 den kedy nekakal pchala som do neho od rana sušené slivky citrónovú vodu olivový olej jogurt ovocie na obed polievku a stále nič. Ešte dojcim občas smradlavo prdne. Muz išiel kúpiť glic čipky aj keď si mysli že to netreba. Doma sa stane že 2 dni nekaka ale skôr výnimočne. Je pravda že tu jedol aj blbosti palacinky na raňajky hranolky. Syn je spokojný zatiaľ ale čo mám robiť ? Nemôžem to nechať tak Sak nejak bude
Posad ho na zachod, pod nohy stupienok a cakaj.
Na piaty den veru daj cipok, hore prosim uz nic nepchaj, dole musi mat zatku a jedine, co mu sposobis, je krce v bruchu... takze cipok, zachod, stupienok a cakat, plus samozrejme pit vela cistej vody... daj mu tablet ci mobil s rozpravkou, nebude na nic mysliet a pekne nech tam posedi, kym to vyjde...
Prosím vás a ten cipok ako funguje, dám na izbe a mám čakať? Musí ležat? Sedieť? Možme ist na plaz a zobrať serblik alebo ako?
cim viac sa hybe tym lepsie
Cipok ucinkuje za par minut, rozhodne nechodte na plaz, ale daj mu klud na zachode...
Ja na dovolenke bezne nejdem aj 5 dni, proste zmena prostredia mi z tohto hladiska nerobi dobre 🙂 Ale cipkom nepokazis nech sa rozhybe crevo
nasa teraz tiez na dovolenke nekadila 5 dni.. u nej normalka (na dovolenke) 😁 5ty den som jej dala slivku a 3 ovocne kapsicky po sebe, hned bezala 😁
Ja to mam tiez tak, ze na dovolenke par dni neidem. Proste zmena prostredia robi svoje.
Nas maly to tak tiez mal. Na dovolenke 4 ci 5 dni nebol na velkej... nejako potom isiel sam ked mu bolo treba... netreba robit paniku, ja nejdem aj 3 dni a to som doma 😅
Daj mu vypit pohar teplej vody a teplu vanu. Kym sa nestazuje tak klud nadychnut sa vydychnut..