Dobry vecer,mam 3 rocnu dceru,ktora je nervozna,agresivna,nespava dobre v noci a cez den zaspava velmi tazko iba v bugine.Stale sa budi aj v noci je asi 10 krat hore,place,ked sa spytam co jej je,odpovie,ze boli zub a ukazuje na lice,raz na prave a raz na lave.U zubara sme boli,dokonca az u troch nezavazne,ma sraveny rontgen vsetkych zubov,je to bez kazov a bez nejakeho loziska.U pediatricky sme boli dala jej na ukludnenie homeopatika,ale nic.Bola som aj na krcnom,ale nic nenasli.Kazdy jej pozera do ust,ale nic nevidi.Nemate niekto podobne skusenosti???A dokonca teraz v poslednom case ukazuje aj na hlavicku aj na licko.Dokonca si nerada dava umyt vlasky,hovori,ze ju boli hlavicka a place pri tom.Uz neviem kto by prisiel na to,co jej to moze byt,alebo kde s nou mam ist este na vysetrenia???Prosim popadte mi!!!Dakujem za kazdu radu.
tiez som za kompletne vysetrenia.keby nepomohlo najstojcila by som aj na CT vysetreni ked uz by to bolo nutne.dieta len tak predsa neplace a nebudi sa v noci tolko krat a hlavne ked uz ma 3 rocky.
náš malý mal takto zapálené uško, a ešte by som pozrela na vnútornú stranu líca či tam nemá afty ☹
ešte vyskúšaj na rýchlu úľavu dať do textilného vrecúška morskú soľ /ak nemáš tak klasickú/ dať zohriať trošku do mikrovlnky /aby to nebolo horúce/ a priložiť na líce až k ušnému bubienku
Držím palce až ste čoskoro fit
na krčnom by zrejme zistili, ak by to bolo z ušiek.... keď spinká, ukladá si hlavičku nejak "špecificky"? ako dlho to trvá? u neurológa ste neboli? tiež by nebolo odveci možno CT, mne tak až v dopelosti zistili príčinu problémov....
ahoj-aj moj starsi ked mu zacali rast ocne zuby-co bolo asi od 2,5 roka tak do troch rokov sa budil s placom,ze ho bolia zubky a to uz mal vsetky vonku. Boli sme u zubarky-vsetko v poriadku,vravela som to neurologicke a ona zeby ho vysetrovala ak by ho bolela hlava-takze skus ist za neurologom-lebo ak boli hlava nie je nieco ok. u nas tieto place trvali asi do troch rokov a potom uz neplakaval,len sa budi,ale to preto lebo ak sa moc dlho vyspi poobede tak sa v noci zobudi a je hore aj 3-4 hodiny. Drzim palce,nech je dcerka zdrava! a vysad homeopatika-tie jej skor skodia ako liecia-pozri na nete nejake diskusie o tom
..bože,bože,asi Ti niektoré už radu dali,ja len držím palce,nech je všetko ok,lebo asi by som bola už chorá aj ja.. 😢
Mozno by si sa mala pytat na CT-cko. Aby jej odsnimkovali hlavicku a snad najdu problem. Moze ist aj o nieco vnutorne, ukryte, ked do nieje zubok, usko, tak mozno aj naznaky detskej migreny, v detskom veku. Ja by som sa pytala k odbornikom, nech ju dokonale prezru a urobia vsetko potrebne vysetrenia, pediater nestaci. Vela stastia a skore uzdravenie. 😉
tlac na lekarov, aby to vysetrili poriadne, bud neoblomna, my sme mali rovnaky problem so 6-rocnym synom a nakoniec to bol predsa len zub, skoncili sme na pohotovosti, tam zub rozvrtali a je to nastastie ok, ale problemy sme mali presne, ako opisujes, od vianoc do polovice maja sme len chodili po lekaroch ... na rtg nic nebolo, ani sa zub nejavil pokazeny a bol ... takze drzim palce, aby sa podarilo dospiet k vysledku ...
a tiez sa priklanam k nazoru, ze by som trvala na ct-cku
ahoj daj jej vziať u obvodnej CRP ,výtery z madlí a z nosa,či nemá nejakého bacila vzácneho,a ak nič nenájdu nech ťa pošlú na CT alebo magnetickú rezonanciu 🙂) veľa zdravia a sily prajem
@silvia2009 skontroloval ORL aj nosnu mandlu /pozri moj clanok ci nema priznaky/, prinosve dutiny?
moze mat "prievan" ..ludovy nazov pre zapal tvaroveho nervu..tam pomaha suche teplo .
napis mi viac do IP
Môže to ísť z uška a bolesť jej vyráža až do zúbkov, daj vyšetriť ušká a pre istotu aj krv, či nemá nejaký zápal niekde.