3 rocna zjedla polku puncoveho rezu, neviem ci tam bola iba aroma alebo punc, bude jej nieco?
Nie, dcerke nebude nic. Pokojne moze kusok aj zajtra.
Dáva sa do nich rum. Nebude jej nič, každopádne by nemala teraz šoférovať...
Ja som ako 4 alebo 5 rocna vypila pivo 😂 Nic jej nebude.
Chapem, ze sa ludia boja o svoje deti, ale stresovat sa kvoli kazdej prkotine a este pytat sa na nete ( co robili nase babicky, ked vtedy este o internete ani len nesnivali hmm ) mi teda ako normalne nepride. 🙄
@bessie12 naše babičky o puncovom reze ani nesnívali a moja napchala sestrinu 3-mesacnu dcérku fazulovou polievkou, že však čo, kedysi sa to tak robilo a basta 🤪
@janickacrazy do mna babka napchala slaninu. Mala som vtedy 6 mesiacov 😀
A ja, reku, ze si zhresila. Nazov som totiz precitala ako "Diéta a punčový rez" 😄
aj ked sa dava rum, ten “nálev” sa zvykne povarit (aspon tak robieva moja mama), cize alkohol sa z toho odpari, ostane max. prichut, navyse tam ide do celeho kolace mala rumu a ktovie, ci vobec v kazdom je ten rum, alebo len aroma, urcite sa neboj
Polku plechu,či polku rezu?😁😁😁 Z polky plechu by jej niečo aj mohlo byť.😁
😂😂😂 smer pohotovosť na výplach žalúdka jednoznačne
@xena0 bacha, ona to urobí.... A úplne vážne.
@janickacrazy moja babička snívala a prababicka sa mohla vykašľať na nejaké slabé puncaky, iné exrazity sa piekli a varili a neboli aromy, pekne poctivo🤣. Dofrasa, mam chuť, že si ja pôjdem kúpiť 🤣🤣🤣dieta, nedieta. Tentoraz nie dieťa, ale fakt diéta🤣
Urcite nic sa nestalo. Kolac ako kazdy iny. 🤣
Ak je zákusok z výrobne, verte tomu,že to okolo rumu ani nebežalo.
😄😁👍
Do punčoveho rezu ide bud aróma s punčovou príchuťou, alebo rum. Určite nie samotny punc, to len na okraj.
Keď to bol koláč z cukrárne, tam je len aróma. Keď to bol domáci, tak možno tam bol pridaný ten - im, ale na celý koláč možno jeden stamperlik.
A ešte sa to aj pečie. Takže na 100%dieťaťu z toho nič nebude.
😀🤦🏻♀️