3-ročné dieťa zadržiava stolicu

nikus01
25. máj 2024

Ahojte,
Mam trojročného synčeka, ktorý začal zadržiavať kakanie. Vydrží aj 6 dni nekakať, ale potom už stuka, vesa sa na mňa a nevie čo so sebou je úzkostlivý, jojka, plače. Nedavno mal nastúpiť do škôlky, nevyšlo. Po troch hodinách som ho brala vo veľmi zlom stave domov. Uplakaný, usoplený, vystrašený. Potom z neho vyšlo, že zlá teta mu hovorila, že mama nepríde a ma byt ticho. To je to, čo viem. Boh vie čo vsetko sa tam este stalo. Viac tam nesiel. Potom o pár týždňov na to sme ho brali na zápis do inej škôlky. Lebo od septembra by sme ho tam chceli dať. A potom začali problémy. Nekakal 5 dni. Na odporúčanie dr sme mu dali glycerinovy capik, potom začal pekne kakať. Vydržali sme týždeň, potom som zo zdravotných dôvodov musela začať chodiť preč z domu na hodinku a po pár dňoch to prišlo opäť. Prestal kakať. 6 dni tak vydržal. Potom opäť capik a sme v tom istom začarovanom kruhu. A dnes už ani pisat nechce. Ja už neviem čo mam s ním robiť. Podľa mňa nemá zdravotný telesný problem. Doteraz bol úplne v poriadku, pekne kakal na wc každý deň. som si istá, že to súvisí s tou škôlkou a je to psychicky blok. Boji sa že mu to bude opäť bolieť. Lenže čo robiť? Poraďte prosim, ked ste mali podobnú skúsenosť ako sa to vyriešilo. Dakujem.