3-rocne dieťa v noci začalo zvracať.Od rána už 2x len vodu...po zvracanii dávam piť po lyžiciach po hodine od zvracanie a teraz po 5tich hodinách ju vyvrátil znovu....čo ďalej? Už som myslela že bude dobre a nie🙈
@nadej1111 Po vracani treba dat prestavku a tak hodinu-dve nedavat vobec nic. Az potom skusat tekutiny po malych lyzickach a po kazdej lyzicke prestavka 2-3 minuty.
@marianarem presne tak som to robila
u nas zabral ten spominany cierny caj bez kofeinu a glukopur
Mne tak hovoril lekár že budiš voda je najlepšie na zvracanie, hnačku a čierny čaj
vodu urcite nie...caj cierny minimalne
@nadej1111 no aký, ja dávam po lyžickach ten čaj alebo colu, každých 6 hodín tasectan, teda 3x za deň až do vymiznutia príznakov a vždy im dám na stôl zopar slaných tyčiniek alebo krekrov, že keď príde chuť, aby niečo dali do žalúdka
Keby často zvracal tak ten rehydratacny roztok
@nadej1111 u nás sme mali pregrcanu noc,ze je teraz nejaká viroza vo vzduchu..ja som nqucena už,že počkať hodinku, dve a až potom postupne dávať buď čierny čaj alebo colu, ale kolu nie pepsi..žiadnu vodu, vyzvracia to..alebo môžeš tiež po lyzickach roztok na dehydrataciu...dnes určite nedávať nič jest, resp nič ťažké.. kúpiť soletky, tiež po kúskoch dávkovat, suchar, pripadne suchá ryža.. zajtra postupne pridať aj napr chudé masko ale nedávať nič mastné ako vyvar l ,maslové ani jogurty ..a v žiadnom prípade skolka aj keď je už síce piatok 😁 a v nedeľu by som dala aj niečo iné papat ale tiež nie príliš ťažké, takýto mam ja postup 🙃🙂
@nadej1111 čo dávaš piť?